Apa de argint – cel mai bun antiseptic natural

Din cele mai vechi timpuri, bogații mâncau cu tacâmuri din argint și beau apă ținută în vase din acest metal prețios. Acest lucru nu se făcea pentru a arată cât sunt de înstăriți, ci pentru că aveau grijă de sănătatea lor.

separator

Deși inițial era doar o observație, acum este demonstrat științific – apă ținută în vase de argint devine un adevărat antibiotic natural, cu care poate fi dezinfectată orice suprafață. Asta pentru că ionii de argint au capacitatea să oprească înmulțirea bacteriilor, iar pe unele dintre acestea chiar să le distrugă definitiv. Nu în zadar și apă sfințită este ținută în vase de argint, iar preotul folosește linguriță de argint la sfânta împărtășanie.

Progresul științific și cel medicinal, suprapus de compania bulgară Euromed, a creat apa coloidală cu ioni de argint Scaler Silver, sub diferite forme. Aceasta este dozată în picături, spray nazal și spray bucal, pentru a acoperi un domeniu larg de utilizare.

De exemplu, picăturile Scaler Silver, în volum de 10 ml, sunt ușor de utilizat atunci când pacienții sunt copiii. Acestea sunt recomandate în tratamentul guturaiului sau sinuzitei, doza fiind de 2 picături în fiecare nara, de 3 sau chiar 4 ori în zi. Mai mult decât atât, apa coloidală cu ioni de argint luptă cu infecțiile la nivelul urechii medii sau a ochilor și se administrează în tratamentul conjunctivitelor.

Spray-ul nazal Scaler Silver, de 20 de ml, este recomandat copiilor mai mari și adulților. 5 sau 6 pufuri zilnice, în fiecare nară, vor asigura un tratament eficient al rinitelor, al guturaiului sever sau al anginelor.

În cazul durerilor de gât, în ajutor vine spray-ul bucal din apă argintată, Scaler Silver. Flaconul de 50 de ml este dotat cu o pompă mecanică, ceea ce îl face ușor de utilizat. Mai mult, acesta este recomandat și în tratarea diferitor boli fungice sau parazitare, a bolilor de piele, cum sunt acneea, herpesul, dermatita atopică sau psoriazisul. Este suficient să faceți câte un puf, de 3 ori în zi, pe zonele afectate.

Spray-ul bucal Scaler Silver, poate fi utilizat și inhalator, fiind dotat cu un capac ce se deschide și se închide fără să fie afectat flaconul sau pompa. Doză recomandată pentru inhalații, la copii este de 1,5-2 ml, iar pentru maturi – de 3-4 ml.

Produsele Scaner Silver sunt livrate în conformitate cu Directiva 93/42 a Uniunii Europene și nu au contraindicații, întrucât sunt absolut naturale, nu conțin produse nocive și nu prezintă risc pentru sănătate.

Poți comanda produsele Scaner Silver online pe farmacie.md. De asemenea, le poți găsi în rețeaua de farmacii Elody.

Ingredientul miraculos care reface ficatul şi reduce astenia
Articolul anterior
O moldoveancă e cea mai sexy bunicuță din Italia! A devenit câștigătoare în cadrul concursului Miss Nonna Fashion 2018
Articolul următor
Alte articole interesante