Restabilește-ți vederea. O rețetă populară oferită de un academician rus

În unele cazuri vederea poate fi restabilită. Academicianul Filatov, un renumit doctor-oftalmolog, le recomandă pacienților săi o băutură minunată care ajută la restabilirea vederii.

separator
1 (1)

Iată și ingredientele acesteia:

  • 100 ml de suc de aloe
  • 500 g de nuci fărâmițate
  • 300 g de miere de albini
  • 3 lămâi din care se stoarce sucul

Cum se prepară acest suc:

După ce curățați frunzele de ghimpi și le spălați bine cu apă caldă, puneți-le în frigider pentru 8-11 zile. După perioada indicată, extrageți sucul din frunzele de aloe cu ajutorul storcătorului sau chiar a unei răzătoare obișnuite. Se amestecă sucul de aloe cu celelalte ingrediente și băutura este gata! Se consumă câte o linguriță de trei ori pe zi din acest amestec, cu 30 de minute înainte de masă.

ATENȚIE! Amestecul trebuie consumat pentru o perioadă nu mai mare de o săptămână! Tratamentul se recomandă să fie făcut cu frunze de aloe vera cu vârsta de cel puțin 3 ani.

Academicianul Filatov a dezvoltat o doctrină despre acțiunea stimulatorilor biogeni. Aceste substanțe se acumulează în țesuturile plantelor sub influența diferitor factori negativi din mediul înconjurător. De exemplu ele se formează în aloe atunci când planta se află în condiții de frig sau întuneric.

Contraindicații pentru consumul sucului de aloe: acesta nu trebuie consumat în cazul bolilor de rinichi, ale tubului digestiv, ale sistemului cardiovascular, în cazul bolilor oncologice sau a hemoroizilor, precum şi în cazul femeilor însărcinate sau aflate în perioada de ciclu menstrual.

Sursa

Miss România 2015 se răfuiește cu răutăcioșii!
Articolul anterior
Institutul Mamei și Copilului are un alt director interimar
Articolul următor
Alte articole interesante