Invitro Diagnostics lansează un spot publicitar cu un mesaj pozitiv ”Să ne auzim de bine”

Astăzi, laboratorul medical Invitro Diagnostics este una dintre cele mai mari companii medicale private din Republica Moldova, specializată în diagnosticul de laborator și consultații medicale. Iar pentru că în spatele succesului stau oamenii – adevărații specialiști care asigură standarde internaționale în calitatea deservirii și diagnosticului – Invitro Diagnostics a decis să îi celebreze într-un spot cu și DESPRE OAMENI.

separator

”Să ne auzim de bine!”  este sloganul acestui spot, la baza căruia stă ideea că fiecare medic, specialist de laborator, asistent medical este în primul rând un om, care are aceleași nevoi și care empatizează cu fiecare istorie și problemă în parte a fiecărui pacient.

”Abordarea noastră este că,  odată ce pășești pragul Invitro Diagnostics nu te mai simți pacient. Ești parte a unei familii mari unde ne îngrijim unul de altul, unde ești tratat cu respect și te simți în siguranță. Un diagnostic corect este primul pas spre o viață sănătoasă, iar noi vrem să ne auzim de bine și să ne bucurăm împreună de veștile bune ale oamenilor”, spune Silvia Morgoci, director medical Invitro Diagnostics.

Actualmente, laboratorul medical Invitro Diagnostics deservește clienții săi  în  9 centre medicale de recoltare a analizelor în Chișinău și unul în orașul Hîncești. Compania intenționează să se dezvolte în continuare, pentru a putea oferi cele mai bune servicii:

  • peste 1000 de analize și teste medicale;
  • consultații medicale specializate;
  • ultrasonografie de performanță 4 D.
”Ne dorim o societate informată și educată. Mereu le spunem oamenilor că e mai ușor să previi decât să tratezi o maladie. La Invitro Diagnostics dispunem de soluții inovatoare de diagnosticare și cei mai buni specialiști în domeniul medical din țară. Tot ce avem nevoie acum este o atitudine responsabilă față de propria sănătate și față de sănătatea celor dragi”, afirmă șeful de laborator Sergiu Armașu.

Pentru că grija față de oameni este prioritatea numărul unu la Invitro Diagnostics, în acest an laboratorul medical ne bucură cu planuri pe termen lung – dezvoltarea segmentului diagnostic-consultativ specializat prin extinderea numărului de specialiști înalt calificați care oferă consultații medicale. Pe lângă medicii interniști, imagiști, alergologi, obstetricieni-ginecologi, urologi, endocrinologi, mai nou puteți consulta și medicul oncolog-mamolog, gastroenterolog și pediatru. Echipa laboratorului medical este deschisă solicitărilor și cererilor din partea clienților fideli prin oferirea accesului la servicii medicale de calitate!

Istoria  Invitro Diagnostics a  început  în anul 2014, odată cu înființarea companiei, actualmente unul din liderii locali în prestarea serviciilor de laborator medical de performanță. În 2018 laboratorul a fost acreditat conform cerințelor ISO 15189:2014. Controlul calității reprezintă unul din principalele obiective Invitro Diagnostics. Controlului extern al calității asigurat de RIQAS (Marea Britanie) confirmă indubitabil exactitatea și calitatea tuturor analizelor de laborator efectuate.

Mai multe informații găsiți accesând site-ul laboratorului  www.invitro.md.

Ce se întâmplă cu testarea tehnică începând din anul 2025

În legătură cu informațiile eronate apărute în spațiul public privind modificarea regulilor de inspecție tehnică a vehiculelor, reprezentanții Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale (MIRD) precizează că mâine, 18 decembrie, în cadrul ședinței Guvernului va fi aprobat Regulamentul cu privire la inspecția tehnică periodică a vehiculelor rutiere.

Potrivit reprezentanților MIDR, una dintre principalele prevederi vizează extinderea periodicității inspecțiilor tehnice, transmite Știri.md

„Astfel, pentru mașinile personale, mai noi de 10 ani, testarea tehnică se va face o dată la doi ani, față de testarea anuală în prezent. Iar pentru autocare, taxiuri, ambulanțe, vehiculele implicate în transportarea mărfurilor periculoase și vehiculele destinate instruirii, mai noi de 10 ani, testarea tehnică se va face o dată în an și nu o dată la șase luni cum este în prezent. 

Noile prevederi vor intra în vigoare începând cu 1 iunie 2025. Cu mai multe detalii pe marginea noilor reglementări ale inspecție tehnice vom reveni mâine”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.  

De asemenea, reprezentanții MIDR reiterează faptul că Ministerul rămâne pe deplin deschis pentru orice întrebări sau clarificări suplimentare, având ca prioritate asigurarea unei comunicări transparente și eficiente.

Știri.md amintește că Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a venit cu propunerea de a modifica periodicitatea testării tehnice a autovehiculelor. Aceasta urmează a fi stabilită în mod diferit pentru fiecare categorie în parte.

Potrivit Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, inspecția tehnică efectuată în țara noastră este ineficientă. De exemplu, anul trecut, rata de depistare a deficiențelor periculoase a fost „zero”, deși majoritatea vehiculelor supuse inspecției tehnice periodice sunt într-o stare tehnică necorespunzătoare și nu corespund pe deplin normelor tehnice de exploatare și de siguranța traficului rutier.

De asemenea, din numărul total de vehicule înmatriculate în anul 2023 – peste 1.2 milioane -, doar 713.000 au fost supuse testării tehnice sau aproape 59%. Din această cauză, fondul rutier a pierdut a pierdut aproximativ 680 de milioane de lei. Autoritățile speră că, prin aplicare noilor reglementări, vor obține și mai mulți bani în fondul rutier.

Comisia Europeană lansează o investigație oficială împotriva TikTok pentru interferența Rusiei în alegerile prezidențiale din România

Comisia Europeană a lansat proceduri oficiale împotriva TikTok pentru posibile încălcări ale Digital Services Act, în urma dovezilor privind interferența Rusiei în alegerile din România, scrie digi24.ro.

 CE colectează date pentru a stabili dacă TikTok a încălcat legislația UE. Comisia Europeană a anunțat deschiderea procedurii oficiale împotriva TikTok, suspectată de încălcarea Digital Services Act (DSA) prin faptul că nu a atenuat în mod adecvat riscurile legate de integritatea alegerilor din România, se arată într-un comunicat al Reprezentanței Comisiei Europene la București.

La alegerile prezidențiale din România din 24 noiembrie s-a înregistrat victoria neașteptată în primul tur a lui Georgescu, un candidat naționalist independent și eurosceptic, puțin cunoscut publicului până atunci. Alegerile au fost anulate după ce Curtea Constituțională a primit dovezi ale interferenței Rusiei în procesul de votare, în special pe TikTok, furnizate de serviciile de informații ale României, se arată în comunicat.

Accident pe o stradă din Orhei: Un copil de patru ani a ajuns la spital

Un copil de patru ani a ajuns la spital în urma unui grav accident rutier produs ieri, 16 decembrie, pe strada Mihail Sadoveanu din municipiul Orhei.

Poliția a fost alertată în jurul orei 12:15, transmite Știri.md.

Preliminar, oamenii legii au stabilit că un șofer de 65 de ani, aflat la volanul unui Peugeot, se îndrepta spre sensul giratoriu de la intersecția cu strada Mihai Eminescu.

La intersecție, acesta nu a cedat trecerea și a lovit o Toyota, condusă de o femeie de 40 de ani, care circula regulamentar pe sensul giratoriu.

În urma impactului, un copil de patru ani, aflat pe bancheta din spate a mașinii Toyota, a fost transportat la Spitalul Raional Orhei.

Ambii conducători au fost testați alcoolscopic și nu erau în stare de ebrietate.

Alertă! Cod galben de ploi puternice și inundații în Moldova
Articolul anterior
Mai multe zone din Europa ar putea dispărea sub ape până în 2100!
Articolul următor