O bloggeriță a vorbit despre boala rară a fiului ei și a adunat toți banii pentru tratament în doar o zi

Bloggerița rusă Ekaterina Mezenova a dezvăluit adevărul despre boala rară a fiului ei. Datorită oamenilor cu suflet mare, femeia a adunat 2,5 milioane de ruble  în doar o zi, atât cât este necesar pentru tratamentul copilului la această etapă.

separator
„După ce a apărut postarea, oameni din toată lumea m-au susținut! Această zi am numit-o ,,miracol”. Nu am văzut așa ceva. Am închis strângerea de fonduri. Începând de ieri și până la sfârșitul zilei de azi, am strâns 2,5 milioane de ruble. Acești bani sunt suficienți pentru primul etapă”, a spus Ekaterina, potrivit life.ru.

Potrivit femeii, a doua etapă este programată pentru anul viitor. Întreaga perioadă de tratament va dura aproximativ șapte ani, deoarece Katya și soțul ei speră să-i vindece copilul înainte de a merge la școală.

Ekaterina a remarcat că nimeni nu poate explica originea bolii rare a fiului ei. Este vorba despre un nevus uriaș, o aluniță, însă una gigantică, acoperită cu păr. Unii experți au exprimat părerea că aceasta ar putea fi o mutație genetică sau o „eșec intern” în timpul dezvoltării fătului în săptămâna a 10-a – a 24-a de sarcină.

O mașină a intrat în pietoni, în centrul capitalei. O femeie a fost grav rănită
Articolul anterior
Video. Momentul în care doi frați, angajați pentru un omor la comandă, trag 21 de împușcături într-un Mercedes, la Botanica
Articolul următor
Alte articole interesante