O tânără din Marea Britanie a intrat în comă și a născut un copil, fără să știe că era însărcinată

Ebony Stevenson, o studentă din Marea Britanie, a aflat că a adus pe lume un bebeluș, după patru zile în care a fost inconștientă. Tânăra de 18 ani nici măcar nu știa că era însărcinată.

separator

Aceasta a avut ciclu, nu i-a crescut deloc burta și nu a avut grețuri matinale. Medicii au explicat că acest lucru s-a întâmplat pentru că Ebony are două utere. Fata a avut dureri puternice de cap la începutul lunii decembrie 2018 și, pentru că a făcut mai multe crize, a fost transportată de urgență la spitalul Royal Oldham din comitatul Greater Manchester. Pe 2 decembrie, Ebony Stevenson a fost plasată în comă indusă. După patru zile, studenta la Fizioterapie s-a trezit și a aflat că a adus pe lume o fetiță căreia i-a pus numele Elodie. „A fost copleșitor să te trezești din comă, să ți se spună că ai fost însărcinată și ai născut o fetiță. Întâlnirea cu bebelușul meu a fost fantastică. Am perceput-o ca o experiență extracorporală” „Nici nu m-am gândit vreodată dacă vreau să am copii, decât peste 10 ani. Nu m-am așteptat să fiu o mamă tânără”, a declarat Ebony pentru Star on Sunday. Medicii au descoperit că Ebony are două utere. Este vorba despre o malformație rară numită didelphys care afectează una din 3.000 de femei, scrie libertatea.ro.

„Medicii spun că Elodie este un «copil miracol» deoarece femeile care au această problemă se chinuie să conceapă și să ducă la capăt sarcina”, a spus tânăra. Sheree, mama fetei, a sunat de urgență la ambulanță, după ce și-a dat seama că fiica ei este grav bolnavă. Paramedicii au întrebat-o dacă Ebony este însărcinată, însă femeia a refuzat să creadă acest lucru, deși burta devenise deodată vizibilă. Ebony a fost supusă de urgență unei operații de cezariană. Fetița s-a născut pe 3 decembrie, la doar câteva ore după ce mama ei avusese prima criză. Mama și bunica tinerei au avut grijă de nou-născut patru zile, cât timp Ebony a fost în comă indusă.

În momentul în care asistentele i-au arătat bebelușul pe care l-a adus pe lume, Ebony a crezut că este o greșeală. Mai apoi, mama studentei i-a explicat tot ceea ce s-a întâmplat. Tânăra mămică vrea să-și continue studiile în domeniul Fizioterapiei și va crește fetița cu ajutorul mamei sale.

Alimente care te ajută să slăbești în sezonul rece
Articolul anterior
Cartofi copți cu bacon și cașcaval
Articolul următor
Alte articole interesante