Raport de ultimă oră privind Covid-19 în Moldova: Localitățile din care provin persoanele testate pozitiv

Briefing de presă susținut de Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, de prezentare a informațiilor actualizate privind controlul infecției prin Coronavirusul de tip nou, la nivel național (15 martie, ora 9.00):

separator

– în Republica Moldova sunt 12 cazuri confirmate de infecție Covid-19, două persoane sunt în stare gravă, acestea fiind internate la Spitalul Republican. 3 cazuri satisfăcătoare, 7 de stare medie.

– sunt 27 de cazuri suspecte

– există deja 2 cazuri cu transmitere locală, printre cele 4 cazuri confirmate ieri: un bărbat s-a infectat de la soția revenită din Italia, iar al doilea caz, nora de la soacră. De menționat că tânăra este însărcinată.

– Nu există niciun caz de deces din cauza virusului de tip nou, în Moldova. Tânărul din sectorul Ciocana a fost depistat negativ post-portem. Decesul a fost cauzat de abuzul de droguri.

– Localitățile din care provin pacienții depistați pozitiv: Chișinău, inclusiv Grătiești, raioanele Florești, Basarabeasca, Soroca, Hâncești, Râșcani, Cahul. Nu au fost dezvăluite satele, au fost menționate doar raioanele.

9 alimente care îți întăresc imunitatea!
Articolul anterior
De luni, 16 martie, lucrătorii din învățământ vor putea sta acasă
Articolul următor