Soluţie perfectă pentru călcâiele crăpate

Numis Med unguent dermatocosmetic pentru piele foarte uscata UREA 25%  50 ml.

Călcâiele crăpate sunt rezultatul a diverse motive. Fie că nu ai purtat pantoful potrivit, o infecţie microbiană, ai stat prea mult în picioare, o deficienţă de alimentaţie, igienă deficitară, toate pot fi factori care au condus la un aspect nepotrivit al picioarelor. Indiferent de cauza, călcâiele crăpate, aceste fisuri în epiderma, sunt de cele mai multe ori inestetice şi dureroase.


Numis Med Urea  vine cu o soluție simplă și eficientă pentru acesta problema.
Cu doar doi pași simpli poți scăpa de problema călcâielor crăpate.

Balsam antiseptic conceput special pentru piele foarte uscata, crapata, aspra si pentru zonele „comoase” de piele ingrosata.Previne infectiile si dezhidratarea , craparea pielii si previne aparitia ranilor si infectiilor.Hidrateaza puternic. Eficient in cazul piciorului diabetic, al neurodermatitelor si psoriazisului.

Testat dermatologic. Fara parfum. Ingrijire medicala a pielii. Produs in Germania.


Mod  de utilizare:
Se aplică zilnic pe pielea în prealabil curățată,preferabil pe perioada de noapte. Unguentul se aplică in strat subțire pe zonele uscate, îngroșate,crăpate.Pentru un efect mai rapid, se recomandă pansamentul conclusiv – unguentul, apoi pelicula și ciorapul.Cura de tratament durează 3-4 săptămăni.

Acum poti profita de reducere 30% la NumisMed Unguent cu Uree 30%
Oferta valabila in toata retea Farmacia Familiei,perioada 1-30 septembrie

Fiica Valeriei şi-a schimbat radical imaginea
Articolul anterior
Când îşi va oficializa Smiley relaţia cu Gina Pistol
Articolul următor