Aliona Surdu suferă de scleroză multiplă. Haideți să o ajutăm să învingă boala!

Aliona Surdu are 36 de ani și este mama unui băiețel de cinci ani. Cu 10 ani în urmă, femeia a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, o maladie care ucide celulele, astfel distrugând organismul. Atunci, toate visele Alionei s-au spulberat. Acum, aceasta are nevoie de 12.000 de dolari pentru tratament, o sumă mult prea mare pentru familia sa. Haideți să o ajutăm să-și împlinească visul!

separator

IMG_0541-845x563

„Am două facultăți terminate; prima este facultatea de Pedagogie Muzicală la Universitatea de Stat «Alecu Russo» din Bălți, în perioada 1997-2002; a doua este facultatea de Drept, în cadrul Universității de Studii Europene din Moldova, în perioada 2004-2008; fiind la frecvență redusă, eram totodată angajată în organele procuraturii republicii pentru că îmi doream foarte mult să devin procuror. În momentul în care am fost diagnosticată cu Scleroză multiplă, speranțele mele în carieră s-au redus considerabil. Iar meseria mea s-a incheiat la aproape 7 ani lucrați în procuratura din Bălți și Chișinău.

Primii ani nu realizam severitatea bolii, făceam terapii și mă simțeam ca un om perfect sănătos, însă după naștere, sănătatea mea s-a agravat; pe zi ce trece tot mai mult se văd efectele negative, devin tot mai dependentă de alții, nu pot merge fără ajutorul cuiva, nu pot coborî / urca trepte, mâinele nu mă mai ascultă.. dar cel mai grav este că nu pot avea grijă de băiețelul meu care are mare nevoie de mine. Nu pot merge să-l susțin la matinee, nu pot ieși afară să mă plimb sau să mă joc cu el.

Din nefericire, medicina din Moldova nu e avansată; ceea ce ne face să căutăm remedii peste hotare. Recent am primit o veste foarte îmbucurătoare din partea Institutului Pocrovscovo, din Rusia, or. Sankt Petersburg, că ar exista tratament pentru mine, pe baza celulelor stem, care ar opri avansarea bolii și chiar ar ajuta să reabiliteze unele capacități pe care le-am pierdut.

Dar cu vestea bună am avut și una mai puțin bună – costul tratamentului este de o sumă enorm de mare pentru familia noastră, $ 12. 000. Deocamdată, ne dorim să colectam suma de 5 000 euro.

Dacă aveți posibilitatea să faceți un ajutor financiar, dacă puteți să partajați mesajul meu cu alții sau chiar să organizați un eveniment ce m-ar ajuta să colectez suma necesară, ar fi o binecuvântare pentru mine și familia mea.”, a menționat Aliona.


Izobrazhenie-127-1-845x1127

Coordonatele Alionei:

Tel.: 079180678

E-mail: surdua21@gmail.com

Pagina Facebook: Aliona Surdu

Poți dona pe guvern24.md!

Litotripsia – procedura care te scapă de pietrele la rinichi mai eficient decât ceaiurile diuretice
Articolul anterior
S-a aflat care este cel mai bun spital raional din Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante