Am scăpat de candidoză rapid şi pentru totdeauna!

Am avut parte de o viaţă fără probleme de sănătate până la  30 ani.  La un moment dat, am simţit nişte dureri, de  care nu ştiam până atunci şi care se înrăutăţeau pe măsură ce timpul trecea.

separator

Rodica Bogdan, medic naturist

Simptomele erau foarte deranjante şi jenante. Am  depistat o formă severă de infecţie cu candida amplificată de oboseală, arsuri provocate de reflux esofagian şi crampe la nivelul stomacului, plus ameţeală.

Doar în momentul, în care am început să am erupţii cutanate, sinuzită şi infecţii ale căilor respiratorii, însoţite de o constantă scurgere nazală, am realizat că ceva din interiorul sistemului meu era în neregulă, aşa că am decis să fac ceva.

Tratamente ineficiente
Yeast and MoldsPentru erupţii am aplicat diferite creme antiinflamatoare renumite, dar rezultatele au fost de scurtă durată şi din moment ce am oprit folosirea lor, erupţia a revenit în formă mult mai severă. Am urmat fiecare prescripţie medicală, unguente sau creme vaginale, renumite pentru tratarea candidozei care au avut efectul prevăzut doar pentru o perioadă scurtă de timp. Doctorul a susţinut că majoritatea oamenilor la 30 de ani încep să aibă astfel de simptome şi că nu trebuie să mă îngrijorez, atâta timp cât schimb câte ceva în regimul meu alimentar (să evit laptele) şi să-mi administrez un antiinflamator, un antiacid, iar cremele antifungice ar trebui să funcţioneze. Când i-am spus că deja am luat tot ceea ce îmi recomandase, dar fără succes, el a susţinut că nu le-am administrat corespunzător şi suficient.

Câteva săptămâni mai târziu, după controlul medical, toate simptomele corelate cu candidoza s-au înrăutăţit, deoarece cremele antifunge doar au ameliorat problema. Mai târziu am fost diagnosticată cu suprainfecţie cu candida şi astfel stările, pe care le aveam semnalau incontrolabila candidoză.
antibiotice

Am spus STOP pastilelor
Am decis la un moment dat că e timpul să mă opresc de înghiţit pastile. După care am încercat să caut în abordările holistice pentru vindecare (metode de tratament din afara medicinii clasice). Primul lucru, pe care l-am realizat, a fost că niciodată pentru o boală nu există o singură cauză şi nu sunt medicamente magice sau o vindecare rapidă.

Am rezolvat pazzl-ul Candida
candidoza1După 7 ani de cercetări, am pus laolaltă toate piesele puzzle-lui Candida şi am creat un program 100% natural holistic, pentru tratarea candidozei, care vizează combaterea cauzei, inclusiv toate simptomele deranjante şi dureroase.

În primele săptămâni de aplicare a principiilor din programul meu, am început să simt mai multă energie şi vitalitate. Au dispărut toate simptomele descrise mai sus. Mi-am revenit.

Nu  vorbesc despre un proces de scurtă durată, este nevoie de răbdare şi perseverenţă, deoarece rezultate vizibile pot apărea după 4 sau chiar 6 săptămâni.

Tratamente

Un punct important în calea, pe care am urmat-o, a fost acumularea informaţiilor despre eliminarea toxinelor, curăţarea internă, echilibrul hormonal, alimentaţia sănătoasă, controlul stresului, antibiotice, pro şi prebiotice.

Adoptă un regim alimentar sănătos şi elimină produsele care hrănesc candida. Vezi la ce trebuie să renunţi, dacă ai candida, aici.
Test simplu ce se poate face acasă, pentru a descoperi gradul de severitate a candidozei
Pe stomacul gol ia un pahar cu apă plată. Apoi adună o cantitate consistentă de salivă şi scuipă în pahar. Lasă paharul pentru 40 de min. Dacă saliva se dizolvă în apă eşti sănătos, dar dacă paharul se vede ca în imaginea ataşată, ai o infecţie cu candida.

Tratament de ameliorare a simptomelor în 24 ore

  1. Foloseşte iaurt, neprocesat termic, fără aditivi, zahăr, coloranţi. Cu ajutorul unei seringi fără ac introdu 10 ml de iaurt în interiorul vaginului, după o oră te poţi clăti cu un ceai de gălbenele.
  2. Pregăteşte o soluţie din 2 linguriţe de oţet de mere (nu oţet alb sau simplu) sau sucul de la o jumătate de lămâie la un litru de apă. Umple irigatorul cu soluţie şi introdu-o în vagin. Aceasta va restabili pH-ul natural al vaginului. Dacă apar usturimi, măreşte diluţia sau renunţă la această metodă.
  3. Ia un căţel de usturoi şi curăţă-l, având grijă să nu faci crestături pe suprafaţa lui, pentru că te poate ustura. Apoi pune căţelul în tifon şi leagă-l cu aţă dentară,  aşa ca o parte din aţă să rămână în exteriorul vaginului, pentru a-l putea scoate cu uşurinţă. Lasă-l să acţioneze 4 ore. În primele 5 minute poţi avea o senzaţie de usturime, dar mai târziu vei simţi o ameliorare evidentă a simptomelor.
  4. Se aplică la nivelul vaginului un tampon de bumbac îmbibat cu soluţie de argint coloidal şi se lasă peste noapte.
  5. Vezi cum poţi folosi pelinul în lupta cu candidoza aici.
  6. 104779417

Îţi doresc să te bucuri din plin de noul tău stil de viaţă sănătos, pe care să-l menţii, orice-ar fi, pentru că nu ai nimic de pierdut, ci doar de câştigat! Să ai parte de iubire şi succes în tot ceea ce faci!

Aici găseşti cartea mea http://tratamentcandida.ro/

Konstantin Khabensky s-a căsătorit în secret!
Articolul anterior
Poze exclusive cu Mihai Budurin și familia în Saint Tropez!
Articolul următor
Alte articole interesante