Am scăpat de candidoză rapid şi pentru totdeauna!

Am avut parte de o viaţă fără probleme de sănătate până la  30 ani.  La un moment dat, am simţit nişte dureri, de  care nu ştiam până atunci şi care se înrăutăţeau pe măsură ce timpul trecea.

separator

Rodica Bogdan, medic naturist

Simptomele erau foarte deranjante şi jenante. Am  depistat o formă severă de infecţie cu candida amplificată de oboseală, arsuri provocate de reflux esofagian şi crampe la nivelul stomacului, plus ameţeală.

Doar în momentul, în care am început să am erupţii cutanate, sinuzită şi infecţii ale căilor respiratorii, însoţite de o constantă scurgere nazală, am realizat că ceva din interiorul sistemului meu era în neregulă, aşa că am decis să fac ceva.

Tratamente ineficiente
Yeast and MoldsPentru erupţii am aplicat diferite creme antiinflamatoare renumite, dar rezultatele au fost de scurtă durată şi din moment ce am oprit folosirea lor, erupţia a revenit în formă mult mai severă. Am urmat fiecare prescripţie medicală, unguente sau creme vaginale, renumite pentru tratarea candidozei care au avut efectul prevăzut doar pentru o perioadă scurtă de timp. Doctorul a susţinut că majoritatea oamenilor la 30 de ani încep să aibă astfel de simptome şi că nu trebuie să mă îngrijorez, atâta timp cât schimb câte ceva în regimul meu alimentar (să evit laptele) şi să-mi administrez un antiinflamator, un antiacid, iar cremele antifungice ar trebui să funcţioneze. Când i-am spus că deja am luat tot ceea ce îmi recomandase, dar fără succes, el a susţinut că nu le-am administrat corespunzător şi suficient.

Câteva săptămâni mai târziu, după controlul medical, toate simptomele corelate cu candidoza s-au înrăutăţit, deoarece cremele antifunge doar au ameliorat problema. Mai târziu am fost diagnosticată cu suprainfecţie cu candida şi astfel stările, pe care le aveam semnalau incontrolabila candidoză.
antibiotice

Am spus STOP pastilelor
Am decis la un moment dat că e timpul să mă opresc de înghiţit pastile. După care am încercat să caut în abordările holistice pentru vindecare (metode de tratament din afara medicinii clasice). Primul lucru, pe care l-am realizat, a fost că niciodată pentru o boală nu există o singură cauză şi nu sunt medicamente magice sau o vindecare rapidă.

Am rezolvat pazzl-ul Candida
candidoza1După 7 ani de cercetări, am pus laolaltă toate piesele puzzle-lui Candida şi am creat un program 100% natural holistic, pentru tratarea candidozei, care vizează combaterea cauzei, inclusiv toate simptomele deranjante şi dureroase.

În primele săptămâni de aplicare a principiilor din programul meu, am început să simt mai multă energie şi vitalitate. Au dispărut toate simptomele descrise mai sus. Mi-am revenit.

Nu  vorbesc despre un proces de scurtă durată, este nevoie de răbdare şi perseverenţă, deoarece rezultate vizibile pot apărea după 4 sau chiar 6 săptămâni.

Tratamente

Un punct important în calea, pe care am urmat-o, a fost acumularea informaţiilor despre eliminarea toxinelor, curăţarea internă, echilibrul hormonal, alimentaţia sănătoasă, controlul stresului, antibiotice, pro şi prebiotice.

Adoptă un regim alimentar sănătos şi elimină produsele care hrănesc candida. Vezi la ce trebuie să renunţi, dacă ai candida, aici.
Test simplu ce se poate face acasă, pentru a descoperi gradul de severitate a candidozei
Pe stomacul gol ia un pahar cu apă plată. Apoi adună o cantitate consistentă de salivă şi scuipă în pahar. Lasă paharul pentru 40 de min. Dacă saliva se dizolvă în apă eşti sănătos, dar dacă paharul se vede ca în imaginea ataşată, ai o infecţie cu candida.

Tratament de ameliorare a simptomelor în 24 ore

  1. Foloseşte iaurt, neprocesat termic, fără aditivi, zahăr, coloranţi. Cu ajutorul unei seringi fără ac introdu 10 ml de iaurt în interiorul vaginului, după o oră te poţi clăti cu un ceai de gălbenele.
  2. Pregăteşte o soluţie din 2 linguriţe de oţet de mere (nu oţet alb sau simplu) sau sucul de la o jumătate de lămâie la un litru de apă. Umple irigatorul cu soluţie şi introdu-o în vagin. Aceasta va restabili pH-ul natural al vaginului. Dacă apar usturimi, măreşte diluţia sau renunţă la această metodă.
  3. Ia un căţel de usturoi şi curăţă-l, având grijă să nu faci crestături pe suprafaţa lui, pentru că te poate ustura. Apoi pune căţelul în tifon şi leagă-l cu aţă dentară,  aşa ca o parte din aţă să rămână în exteriorul vaginului, pentru a-l putea scoate cu uşurinţă. Lasă-l să acţioneze 4 ore. În primele 5 minute poţi avea o senzaţie de usturime, dar mai târziu vei simţi o ameliorare evidentă a simptomelor.
  4. Se aplică la nivelul vaginului un tampon de bumbac îmbibat cu soluţie de argint coloidal şi se lasă peste noapte.
  5. Vezi cum poţi folosi pelinul în lupta cu candidoza aici.
  6. 104779417

Îţi doresc să te bucuri din plin de noul tău stil de viaţă sănătos, pe care să-l menţii, orice-ar fi, pentru că nu ai nimic de pierdut, ci doar de câştigat! Să ai parte de iubire şi succes în tot ceea ce faci!

Aici găseşti cartea mea http://tratamentcandida.ro/

Băiatul născut cu două fețe din cauza unei afecțiuni extrem de rare a împlinit 18 ani, în ciuda avertizărilor medicilor că nu va putea supraviețui

Un băiat născut cu o afecțiune extrem de rară, care îi conferă două fețe, a sfidat șansele și a împlinit 18 ani, în ciuda faptului că medicii i-au avertizat părinții că probabil nu va supraviețui copilăriei.

Bebelus Picioare Neizolat Nou - Fotografie gratuită pe Pixabay

Un băiat născut cu două fețe a uimit lumea medicală, sărbătorind împlinirea vârstei de 18 ani – când experții credeau că nu va ajunge la adolescență. Tres Johnson, din Missouri, SUA, are ceea ce se numește duplicare craniofacială, cauzată de gena „Sonic the Hedgehog” (SHH).

Gena este denumită astfel deoarece este acoperită cu denticule – puncte mici care seamănă cu țepușele unui arici. Aceasta deformează creșterea craniului uman, ceea ce face ca bolnavii să aibă o speranță de viață de doar zece ani, iar afecțiunea este atât de rară încât afectează doar 36 de persoane din întreaga lume.

Tres s-a născut cu o despicătură atât de mare încât îi urca până la nivelul pasajului nazal, dezvăluindu-i cavitatea sinusală. El suferea până la 400 de crize pe zi, pe lângă dificultățile cognitive.

Mama lui Tres și îngrijitoarea cu normă întreagă, Brandy, în vârstă de 40 de ani, a declarat pentru The Sun în 2017: „Un ochi al lui arăta ca și cum ar fi fost bombat și celălalt aspirat, deoarece ochii lui sunt mai îndepărtați.”

Cu toate acestea, viața lui Tres a fost îmbunătățită drastic de medicamente, iar părinții săi consideră că utilizarea uleiului de canabis a redus numărul de crize la doar 40 pe zi. De asemenea, aspectul fizic al lui Tres a fost modificat – i s-a închis fisura și i s-a remodelat craniul.

Brandy și-a amintit momentul în care și-a văzut fiul pentru prima dată după ce l-a născut: „Când l-au adus în camera mea, era conectat la o cutie de transport cu toate monitoarele sale, singurul lucru pe care puteam să-l ating era piciorul său.

„Medicii nu aveau de gând să îl susțină pe Tres și plănuiau să îl lase să moară dacă soțul meu nu ar fi luptat pentru el. Odată ce am aflat că este aici și că este încă în viață, asta a fost tot ce a contat pentru noi, am fost întotdeauna în această situație pentru un termen lung.”

Cuplul a luat decizia de a folosi uleiul de canabis pentru a-și trata fiul în urmă cu șapte ani. „Ni s-a spus că medicii nu mai puteau face nimic pentru el”, a declarat Brandy.

„Am făcut o mulțime de cercetări și în prima săptămână în care am folosit Cannabidiol, crizele sale au scăzut la mai puțin de 40 pe zi, iar în peste doi ani a avut o reducere de peste 90% a crizelor. Se îmbunătățește din punct de vedere cognitiv, iar mărimea lui mai mult decât s-a dublat, era sub 40 de kilograme și acum se apropie de 34 de kilograme, este în mod constant mai puternic și mai inteligent. Folosirea uleiului de canabis este cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată.”

În timp ce Tres are capacitatea mentală a unui copil mic, Brandy a explicat că face salturi și progrese în toate domeniile vieții. Cu toate acestea, familia s-a luptat să găsească asistență medicală, deoarece afecțiunea lui Tres este foarte rară.

„Un doctor ne-a oferit o „operație miraculoasă” pentru a-l face să arate normal, dar nu-mi pasă cum arată, important este că este în viață și se simte bine”, a spus Brandy.

sursa

Ce alimente nu trebuie să combinăm niciodată cu medicamente

Unele alimente interacționează cu medicamentele. Luăm exemplul vegetalelor, care au vitamina K. Nu se iau în combinație cu medicamentele anti-coagulante, scrie stirileprotv.ro.

Toată lumea știe că nu e bine să bei alcool atunci când iei medicamente. Cât este de adevărat și cum potențează anumite alimente efectul pastilelor? Merită discutat.

Alcoolul combinat cu medicamente

Alcoolul scade metabolizarea substanțelor active și crește efectul medicamentelor. Nu trebuie asociat cu analgezice, tranchilizante, antidepresive, antialergice. Consumul simultan de alcool și medicamente dublează inclusiv efectele alcoolului, veți avea senzația că ați băut de două ori mai mult.

Efectul sucului de grapefruit și lactatelor asupra medicamentelor

Sucul de grapefruit are efect negativ pe 20 de tipuri de medicamente: antihipertensive, anticoagulante, antihistaminice, antivirale, sedative, hormoni. El blochează descompunerea medicamentelor, prin urmare substanțele active se vor acumula în organism și pot ajunge la un nivel toxic.

Laptele și produsele lactate conțin calciu care formează compuși insolubili cu anumite substanțe active din medicamente. Asocierea lapte-medicamente poate determina iritație gastrică și reflux, pentru că laptele dizolvă rapid pelicula protectoare a pilulelor.

Cum afectează medicamentele consumul de broccoli, spanac și pătrunjel

Alimentele bogate în vitamina K (varză, broccoli, spanac, avocado, pătrunjel) intră în competiție cu medicamentele anticoagulante și cresc riscul de formare de cheaguri de sânge. Dacă urmați un tratament antitrombotic, el poate fi afectat de vitamina K prezentă natural în mâncare.

Suplimentele cu fier sau alimentele bogate în fier (ficat, spanac, broccoli, pătrunjel, kiwi, citrice) modifică pH-ul intestinal și formează complexe insolubile cu medicamentele. Fierul scade efectul medicamentelor antihipertensive, penicilinei și hormonilor.

Ce nu trebuie să consume pacienții care iau medicamente antihipertensive

Produsele fermentate de tip bere, vin roșu, murături, drojdie conțin tiramină, o substanță care crește tensiunea arterială. Deci medicația antihipertensivă nu trebuie asociată cu consumul de alimente fermentate.

Atenție, cerealele integrale consumate în exces accelerează tranzitul intestinal și scad absorbția substanțelor active din medicamente. Același efect negativ îl are și consumul de fructe bogate în sorbitol (prune sau smochine).

Alertă! Peste 60 de copii au murit după ce au băut un sirop de tuse produs în India

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a emis miercuri o alertă privind unele siropuri pentru copii împotriva tusei şi răcelii produse de laboratorul indian Maiden Pharmaceuticals care ar fi putut provoca decesul a 66 de copii în Gambia şi care au fost distribuite şi în alte ţări, transmite AFP, conform ziare.com.

„Analiza de laborator a eşantioanelor” de produse a confirmat o contaminare cu dietilen glicol şi etilen glicol în cantităţi inacceptabile”, anunţă OMS într-o alertă cu privire la aceste produse medicale. Conform OMS, aceste produse au fost identificate în Gambia dar ar putea fi distribuite şi în alte părţi ale lumii.

Medicamentele contaminate cu aceste substanţe toxice „ar putea avea o legătură cu leziunile renale acute şi decesul a 66 de copii”, conform directorului general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

AFP precizează că este vorba despre patru produse: Promethazine Soluţie Orală, siropurile de tuse pentru copii Kofexmalin şi Makoff, şi siropul pentru răceală Magrip N Cold. Toate acestea sunt fabricate de aceeaşi companie, Maiden Pharmaceuticals Limited.

OMS investighează cele întâmplate împreună cu compania şi autorităţile de reglementare din India”, conform lui Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Konstantin Khabensky s-a căsătorit în secret!
Articolul anterior
Poze exclusive cu Mihai Budurin și familia în Saint Tropez!
Articolul următor