Andrei Malakhov a cerut în direct ruşilor să doneze bani pentru Janna Friske!

Săptămâna trecută, Rusia a fost zguduită de o veste șocantă: unul dintre portalurile media online, a scris că interpreta Jana Friske în vârstă de 39 de ani este bolnavă de cancer.

separator

600full-zhanna-friske

În tot acest timp Janna Friske nu a infirmat zvonul şi nu a răspuns la apelurile chiar şi celor mai apropiaţi prieteni şi colegii a săi. Ieri, în cadrul programului ” Pusti Govoreat ” soţul Jannei, prezentatorul Dmitri Shepelev, a recunoscut că interpreta este bolnavă de cancer. Acesta a făcut un apel către toţi fanii să se roage pentru Janna.

Familia noastră se confruntă cu o problemă destul de serioasă. Până în prezent am considerat că acesta este o problemă de familie, acum credem că este dreptul celor care o iubesc pe Janna să afle adevărul: Janna are cancer. Rugăm presa să nu speculeze cu diverse informaţii, iar fanii să se roage pentru sănătatea ei.”, a conchis Dmitri Shepelev.

Prezentatorul emisiunii ” Pusti Govoreat „, Andrei Malakhov, a făcut un apel către populaţie:

Janna are nevoie de susţinere morală, dar şi financiară, de aceea trimiteţi un SMS cu cuvântul “Janna” pentru a aduna banii necesari tratamentului”, a anunţat Malakhov.

Potrivit presei ruse, tumoarea este inoperabilă, boala fiind în ultima fază. Ea se află acum la tratament în străinătate. În luna aprilie 2013, interpreta a născut un băieţel. Evenimentul a avut loc în oraşul american Miami şi aproape imediat după aceea, Janna a dispărut de pe scenă.

Bunica Lenuța Burghilă, în prima ședință foto alături de nepoțică!
Articolul anterior
O interpretă de la noi a suferit un atac de cord din cauza unui credit la bancă!
Articolul următor
Alte articole interesante