Are un singur vis: de a putea merge. Implică-te, donează şi contribuie la realizarea acestui vis

Angela Boldescu este o femeie în vârstă de 37 de ani, din orașul Orhei. La doar 13 ani a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a avut de suferit mult. Tânăra a rămas cu deformarea canalului spinal.

separator
o

Paralizie a picioarelor, de la genunchi spre partea de jos. „Am muncit ani de zile pentru a mă ridica cât de cât pe picoarele mele și a merge măcar prin casă. Acum merg cu bastonul, dar în orice clipă pot să cad, fiindcă nu pot să-mi țin echilibrul”, povestește Angela.

Pentru invaliditate, femeia primește de la stat un ajutor material în valoare de 50 de euro. Bani din care trebuie să-și asigure traiul. „Îmi este foarte greu din suma aceasta să strâng pentru reabilitare.” La moment, visul Angelei de a merge din nou se estimează la 15 mii de euro. Bani necesari pentru o reabilitare în Rusia. Dorința enormă de a merge a făcut-o pe Angela să apeleze la ajutorul oamenilor. Fundația de Caritate „Sfântul Gheorghe” nu a putut rămâne indiferentă, oferindu-i susținere și ajutor material. ”Atunci când deja speranța căzuse mi-ați dat aripi și credința că dorința mea poate deveni realitate.”

Împreună putem să-i dăm o șansă Angelei, care acum are nevoie de ajutor mai mult ca oricând. Cei care doresc să contribuie la îndeplinirea unui vis, pot face donații.

Pentru transferul contribuțiilor puteți folosi următoarele rechizite bancare:
Datele pentru transferuri în MDL Banca benif.
BC”Moldindconbank”S.A., cod: MOLDMD2X333 Beneficiar Boldescu Angela, IDNP: 2002027005381 Contul benef.: 2259A3335021

E gata cadoul Adrianei Ochișanu pentru tatăl ei!
Articolul anterior
Emilian Crețu, vrei să fii Frida pentru o zi?
Articolul următor
Alte articole interesante