Cazul familiei intoxicate din Cahul: A decedat și tatăl vitreg al celor doi copii

Bărbatul din Cahul internat în urma unei intoxicații a decedat.

separator

Ipoteză şoc în cazul familiei intoxicate de la Cahul. Poliţia a găsit în casa lor din Crihana Veche o fiolă şi o sticluţă cu o substanţă nocivă, deocamdată necunoscută, iar procurorii au o presupunere de-a dreptul tulburătoare, notează jurnal.md.

Surse din procuratura Cahul spun că cei doi soţi ar fi avut o ceartă în legătură cu plecarea femeii la Moscova. Bărbatul de 35 de ani ar fi fost împotrivă şi se presupune că a vrut să se sinucidă şi să-i omoare pe copii, în semn de răzbunare. Acum două zile o fetiţă de patru ani din satul Crihana Veche, raionul Cahul, a murit, iar fratele ei de şase ani şi tatăl vitreg al copiilor au ajuns la spital în stare gravă cu toxiinfecţii. Iniţial se credea că sursa ar fi pesticidele din legumele mâncate cu o zi înainte.

Ieri, Centrul de Sănătate Publică a anunţat că familia din Crihana Veche s-a intoxicat cu o substanţă folosită pentru tratarea animalelor, însă rezultatele testelor de laborator încă nu sunt gata. Băiatul a fost internat la Institutul Mamei şi Copilului din capitală, iar bărbatul se află la Spitalul Municipal „Sfânta Treime”.

Poliția investighează cazul pentru a stabili circumstanțele în care familia s-a intoxicat.

Un copil din raionul Cahul a murit intoxicat cu castraveţi şi ridiche

Micuţul păşeşte încet spre miri, însă ce face în continuare e de-a dreptul hazliu
Articolul anterior
Primele poze de la petrecerea de lansare a site-ului Mariei Marian!
Articolul următor
Alte articole interesante