Cuba produce un vaccin împotriva cancerului!

O echipă de medici microbiologi cubanezi au vindecat peste 4000 de oameni bolnavi de cancer. Cum? Cu un buget limitat au reușit să creeze primul vaccin împotriva cancerului pulmonar din lume.

separator

Rezultatul este incredibil! Este capabil să prelungească și să îmbunătățească durata de viață a pacienților, chiar și atunci când cancerul este deja avansat.

Au fost necesari 16 ani de cercetare pentru a ajunge la formula vaccinului. Cel mai important este că nu provoaca efecte secundare grave!

CIMAvax stimulează sistemul imunitar pentru a crea anticorpi care se leagă de EGF, împiedicând această proteină să alimenteze celulele canceroase. Avantajul este că salvează persoana de la a suferi doze mari de chimioterapie, asigurând o viață mai lungă și o calitate superioară a vieții. Odată cu administrarea acestui vaccin, pacientul îndură mai puțină suferință și, uneori, acest simptom chiar dispare definitiv. În același mod se comporta și cu durerea. În plus, persoana își recapătă greutatea, îmbunătățește apetitul și începe să aibă mai multă energie în fiecare zi. Vaccinul se vinde deja în alte țări, cum ar fi Bosnia, Herțegovina, Columbia, Paraguay și Peru.

 

Sursa

Natalia a slăbit 12 kg în 6 luni și este mândră de rezultatul obținut!
Articolul anterior
Condiții de trai mai bune pentru urși, la Grădina Zoologică
Articolul următor
Alte articole interesante