Cumplit! O fetiţă de 3 ani, găsită de medici mângâindu-şi mama moartă de frig

Femeia a fost găsită decedată, fără indicaţie de resuscitare, într-o casă rece. Fetiţa ei de trei ani era în hipotermie şi îşi mângâia mama.

separator

iiii

Întâmplarea a avut loc în cursul nopţii de luni, 13 februarie, spre marţi într-o anexă insalubră şi sărăcăcioasă de pe strada Mihail Kogălniceanu din zona Copou, Iași, transmite adevarul.ro.

Femeia în vârstă de 40 de ani locuia acolo împreună cu fiica sa de trei ani şi cu concubinul său. În cursul nopţii trecute, bărbatul şi-a găsit partenera fără suflare, în timp ce fetiţa o mângâia, să o încălzească.

Autorităţile au fost alertate chiar de concubinul victimei. Echipajul medical nu a putut decât să constate decesul femeii, întrucât victima prezenta semne vizibile de instalare a morţii, caz în care manevrele de resuscitare nu mai pot fi utile.

„Femeia a fost găsită decedată, fără indicaţie de resuscitare, într-o casă rece. Fetiţa ei de trei ani era în hipotermie şi îşi mângâia mama. Minora a fost transportată pentru îngrijiri de specialitate la Spitalul de Copii «Sfânta Maria»“, a spus medicul-şef UPU-SMURD.

În cauză, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au dispus efectuarea necropsiei pentru identificarea cauzelor care au dus la decesul victimei. Din primele verificări, femeia nu prezenta semne de violenţă.

În cauză s-a deschis dosar penal de moarte suspectă şi s-a dispus efectuarea necropsiei cadavrului. Fetiţa care a fost găsită la locul solicitării a fost transportată la spital, fiind sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iași.

O tânără și-a riscat viața pentru a face un selfie!
Articolul anterior
Are un nou iubit? Tany Vander, în brațele unui bărbat!
Articolul următor
Alte articole interesante