Deși a îndurat zece ședințe de chimioterapie, o femeie a născut o fetiță perfect sănătoasă!

O britanică, în vârstă de 31 de ani, trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. În urmă cu puțin timp, ea a devenit mamă pentru prima oară. A născut o fetiță, care este perfect sănătoasă. Asta după ce în perioada sarcinii, femeia a îndurat nu mai puțin de zece ședințe de chimioterapie, căci fusese diagnosticată cu cancer. Lindsay, a aflat că suferă de cumplita boală, când era însărcinată în 14 săptămâni. Au urmat multe nopți agitate, dar și multe vizite la medic, încercând să găsească o soluție pentru a nu renunța la sarcină, informează libertatea.ro.

separator
tk3s_swns_chemo_baby_06_1024x619_82883700


„Au fost câteva săptămâni în care nu știam dacă voi putea să duc sarcina la capăt din cauza tratamentului de care aveam nevoie”, a mărturisit femeia.

Până la urmă, doctorii au găsit o soluție. Principala lor îngrijorare a fost că bebelușul se va naște prematur sau va avea probleme de dezvoltare. Însă, ei au fost tot timpul atenți să prevină  consecințele grave. Astfel, în perioada sarcinii, Lindsay a făcut nu mai puțin de zece ședințe de chimioterapie. La finalul lunii iulie, cu o lună mai devreme decât era programat, s-a născut Aria.

„S-a născut cu doar trei zile după ce am fost la ultima ședință de chimioterapei programată în periaoda sarcinii”, a declarat tânăra mămică.

Cele două au fost internate timp de cinci zile, perioadă în care medicii s-au asigurat că totul este bine. Ulterior, ei au spus că micuța Aria este perfect sănătoasă!

„Lindsay a fost incredibilă. Nu am mai cunoscut pe cineva atât de puternic”, a spus soțul proaspetei mămici.

Ea mai are două ședințe de chimioterapie programate în luna septembrie, iar medicii i-au spus că tumoarea s-a micșorat cu aproximativ 80%, notează blackpoolgazette.co.uk.

Mariana Mihăilă, despre maternitate, nopți nedormite, primii pași și fericirea din viața ei care poartă numele Marius
Articolul anterior
Se scumpește călătoria cu troleibuzul și autobuzul. Cât va costa un bilet?
Articolul următor
Alte articole interesante