Efect miraculos. Cum să faci să-ți crească părul mai rapid ca niciodată, 2 cm într-o săptămână!

Nu există femeie care să nu își dorească o podoabă capilară cât mai sănătoasă și strălucitoare, motiv pentru care e nevoie să-și îngrijească constant scalpul. Acest video, de mai jos, îți dezvăluie cum să prepari acasă o cremă de păr din ingrediente naturale. Potrivit autoarei, remediul este ușor de preparat, reduce căderea părului și face ca firele să crească rapid în doar 2 săptămâni. În plus, această mască va reda părului strălucire și elasticitate. Nu-ți rămâne decât să o încerci!

separator
asw

,,De-a lungul anilor, am experimentat o mulțime de lucruri și, după mai multe încercări și căutări prin diverse surse, am găsit formula care chiar funcționează, am avut marea surpriză să constat că părul meu a crescut rapid, deaceea am dorit să împărtășesc rețeta și altora”, mai spune această vloggeriță.

Ingrediente: 2 linguri de ulei de măsline, 2 linguri de ulei de ricin, 3 linguri de ulei de cocos, 2 linguri de aloe vera gel (ori suc natural extras din frunze de aloe). Masca se aplică seara și se spală părul dimineața. Rezultatele le poți vedea în două săptămâni.

Dianna Rotaru este omagiată. Pe ce insulă sărbătorește interpreta!
Articolul anterior
Un medic din Bălți a fost condamnat la doi ani de închisoare
Articolul următor
Alte articole interesante