Incredibil ce a pățit un tânăr după ce s-a spălat pe dinți: „Nu știam că se poate întâmpla asta de la mentă”

Un tânăr a fost la un pas de moarte după o simplă periere a dinților. Acestuia a început să i se umfle gâtul, avea dificultăţi de respiraţie, mâncărimi pe tot corpul şi transpirație severă. La spital, medicii au stabilit că tânărul suportase o reacție alergică la menta conţinută în pasta de dinţi, scrie mirror.co.uk.

separator

care-e-cea-mai-buna-pasta-de-dintiBen Cronin, în vârstă de 23 de ani din Suffolk, Anglia, s-a spălat pe dinți cu pastă care conținea mentă. Acesta folosise toată viața pastă de dinți cu aromă de fructe, dar în acea dimineață a folosit pasta de dinți a părinților săi.

„Știam că sufăr de mai multe alergii, însă nu credeam că pot să pățesc asta de la mentă”, a mărturisit tânărul.

Ben s-a confruntat cu gât umflat, mâncărimi pe tot corpul și transpirație severă, înainte de a fi dus de urgenţă la spital. S-a dovedit că tânărul suferă de un tip de alergie foarte rar, hipersensibilitatea la mentă.

PAY-Ben-CroninAltă dată, fiind într-o excursie în capitala suedeză Stockholm, Ben a mâncat o ciocolată cu o ceașcă de ceai într-o cafenea, care, de asemenea, i-a declanşat o stare de șoc anafilactic şi a fost nevoit să cheme ambulanţa. El nu ştia că ciocolata conţinea urme de mentă.

Dacă în urmă cu 10 ani vedeta lupta cu cancerul, acum este sănătoasă şi iubeşte din nou!
Articolul anterior
Metoda care permite să îţi creşti propriii dinţi în doar nouă săptămâni!
Articolul următor
Alte articole interesante