Metoda eficientă de protecție împotriva virusurilor răcelii

Viroza respiratorie este cauzată de peste 200 de virusuri diferite care pot infecta tractul respirator superior. Mucoasa gurii și a nasului sunt principalele căi de pătrundere a virusurilor care declanşează răceala şi bolile virale asemănătoare gripei. Acestea sunt cauzate de virusuri cum sunt, de exemplu, rinovirusurile şi coronavirusurile. Odată pătrunse în nas și gură, virusurile se pot fixa pe membrana mucoasă şi pot infecta celulele mucoase în care se multiplică şi se răspândesc. Acest fapt conduce la simptome tipice răcelii, cum ar fi nas înfundat sau curgerea nasului, dureri în gât şi/sau dureri de cap, tuse etc.

În ciuda faptului că multe medicamente antivirale sunt disponibile, medicina bazată pe dovezi atestă lipsa tratamentului eficient și sigur, dar și probabilitatea reacțiilor adverse serioase a acestor medicamente trebuie luată în considerație. Deoarece răceala este cauzată de diverse virusuri, o substanță terapeutică eficientă ar trebui să prezinte o capacitate antivirală largă și nu ar trebui să conducă la formarea de rezistență. Caragenanii pot reprezenta o astfel de opțiune.

GripVis®  conţine Carragelose®, o substanţă obţinută din alge marine roşii. GripVis®  formează o barieră de protecţie împotriva virusurilor răcelii. Răceala şi bolile virale asemănătoare gripei sunt cauzate de o varietate largă de virusuri, cum sunt, de exemplu, rinovirusurile şi coronavirusurile. Carragelose® învăluie în mod nespecific virusurile răcelii şi previne fixarea acestora pe membranele mucoase. Astfel, proliferarea şi răspândirea virusurilor responsabile de infecţiile căilor aeriene se diminuează.

GripVis®  poate scurta durata bolilor virale asemănătoare gripei şi ameliora gravitatea simptomelor răcelii.

GripVis®  este un dispozitiv medical testat clinic. După administrare, GripVis®  formează o barieră protectoare asupra mucoasei nazale. Poate fi folosit profilactic în timpul sezonului rece sau în situațiile în care există un risc crescut de infecție virală transmisă prin aer (călătorie, utilizarea transportului public, spații publice interioare aglomerate etc.) Ca tratament al simptomelor de răceală incipiente (de exemplu, dureri în gât, furnicături în nas, curgerea nasului), administrarea ar trebui să înceapă cât mai devreme și trebuie continuată până când simptomele s-au diminuat. Pulverizați un puf de cel puțin 3 ori pe zi în fiecare nară.

GripVis®  acţionează local. Pentru utilizare la adulţi şi copii cu vârsta peste 1 an. În prezent, nu sunt cunoscute alte reacții adverse, exceptând unele cazuri foarte rare de hipersensibilitate. GripVis poate fi utilizat în timpul sarcinii şi al alăptării. GripVis®  poate fi utilizat o perioadă mai îndelungată, nu prezintă risc de dependenţă sau de supradozaj. Datorită sistemului special de filtrare, soluția rămâne sterilă chiar și după utilizări repetate.

Mai multe informații despre virusuri și infecții virale găsiți pe www.gripvis.md

Acesta este dispozitiv medical. Se eliberează fără prescripție medicală. Citiți cu atenție instrucțiuni de utilizare. Dacă apar manifestări neplăcute, adresați-vă medicului sau farmacistului.

Codul materialului: MD_GRI-18-2021_v01_web. Data elaborării: 04.08.2021.

Berlin-Chemie AG Berlin Sucursala Chisinau  Republica Moldova, Chișinău, MD-2012, str. Alexandru cel Bun 85, Tel.: (+373 22) 21 25 58; (+373 22) 24 33 95; Fax: (+373 22) 24 42 84; www.berlin-chemie.md

Doi soți moldoveni au lăsat America și au revenit la locul de baștină unde și-au deschis o afacere de toată frumusețea
Articolul anterior