Teofil Lung, chirurgul oncolog care a salvat peste 7.000 de vieți: de ce chimioterapia afectează întreg organismul, fără a trata cancerul!

Unul dintre cei mai buni specialiști în chirurgie maxilo-facială, cu 7.000 de operații la activ, de câțiva ani buni operează aproape numai cancere din zona capului și gâtului și multe cazuri ajung la el în stadii avansate. Prof. dr. Teofil Lung, cu o carieră de peste 40 de ani, a subliniat efectul devastator al chimioterapiei asupra bolnavilor de cancer la cap sau la gât și a îndrăznit să afirme că citostaticele sunt medicamente din care „se câștigă foarte mult”.

separator
as

„Fără Dumnezeu, eu nu puteam să fac performanță, pentru că Dumnezeu m-a ajutat ca prin mintea mea, mâna să fie condusă. În chirurgie, e o vorbă foarte importantă „capul ghidează mâna”. Fără minte, nu se pot face lucruri de mare valoare”, a spus medicul din România la Antena 3.

„Nu mă deranjează că vin oamenii la mine, mă deranjează că vin cu un slogan„ sunteți ultima mea speranță”. Și vin în situații limită, cu investigații pente investigații. Sunt oameni care au încercat multe, au umblat prin multe servicii și care se văd în fața morții. Eu nu am văzut om care să nu îi fie frică de moarte”, a mai povestit profesorul Lung.

Mai mult, medicul Teofil Lung are și un stil de viață sănătos.

„Toată viața mea, am avut un regim de viață cumpătat. Am respecatat orele de somn. Mă culc după ritmul biologic. Am încercat să mănânc anumite alimente care sunt cât mai aproape de normalitate”.

Medicul a explicat de ce chimioterapia afectează întreg organismul, fără a trata cancerul. Chirurgul a explicat ce este cancerul și cum funcționează tratamentul. Mai mult, el a afirmat că-n viitor va apărea un nou tratament pentru cancer.

„Atâta am vorbit despre chimioterapie și radioterapie, încât colegii care practică această terapie cred că nu mă mai suportă și nu vreau să-i mai agresez, pentru că de 30 de ani spun același lucru. Până la ora asta, de acum, cât știu eu pe plan mondial, nu există tratament specific pentru cancer. Cine poată să scoată o tumoră, un cancer din acesta, în limite oncologice, adică la distanță de marginile tumorii, macroscopic, acela a rezolvat cazul. E valabil pentru orice tip de cancer în afară de cancerele sistemice. Acolo nu ai ce să operezi”, a mai spus medicul.

,,Toate cancerele au în jurul lor un fel de halou care corespunde unui proces de apărare și, din punct de vedere fiziopatologic, este un proces inflamator aseptic, adică fără puroi. Sistemul de apărare a organismului încearcă să limiteze această multiplicare aberantă”.

Tragic! Accident grav în Capitală
Articolul anterior
Exemplu pentru toate femeile! Coco Chanel, despre eleganță
Articolul următor
Alte articole interesante