Un copil de 9 luni a murit sufocat din cauza regurgitării!

Copilul de doar nouă luni a decedat din cauza regurgitării, eliminare din stomac pe gură a unei cantităţi mici de alimente sau de salivă amestecate cu sucul gastric. Nenorocirea a avut loc într-o familie stabilită în San Martino di Lupari, o comună din provincia Padova, regiunea Veneto, Italia. Mama copilei este originară din Republica Moldova, iar tatăl fetiței este de origine tunisiană, scrie stirilocale.md.

separator

copil1-640x361Tragedia s-a întâmplat după ce mama și-a lăsat acasă fetița de 9 luni și surioara acesteia de cinci ani cu un verișor în vârstă de 26 de ani.

 La un moment dat, fetiței i s-a făcut rău, iar sora acesteia a mers imediat și a anunțat vecinii. Copila de 9 luni a fost internată în spital, Secția terapie intensivă. Părinții s-au rugat și au crezut într-un miracol, că copilul lor se va face bine, dar totul a fost zadarnic. În ciuda eforturilor depuse de medici, fetița de 9 luni a pierdut lupta cu viața, decedând pe patul de spital.

Ca urmare, oamenii legii au inițiat o cauză penală pe numele tânărului de 26 de ani, în grija căruia a fost lăsată micuța. Acesta văzând că copila plânge foarte tare, a zdruncinat-o de mai multe ori, astfel fetița a început a vomita și i s-a făcut rău, urmând tragedia. Inima fetiței a încetat să bată, mai ales că aceasta avea și probleme grave de sănătate.

alte Articole interesante