Un copil de 9 luni a murit sufocat din cauza regurgitării!

Copilul de doar nouă luni a decedat din cauza regurgitării, eliminare din stomac pe gură a unei cantităţi mici de alimente sau de salivă amestecate cu sucul gastric. Nenorocirea a avut loc într-o familie stabilită în San Martino di Lupari, o comună din provincia Padova, regiunea Veneto, Italia. Mama copilei este originară din Republica Moldova, iar tatăl fetiței este de origine tunisiană, scrie stirilocale.md.

separator

copil1-640x361Tragedia s-a întâmplat după ce mama și-a lăsat acasă fetița de 9 luni și surioara acesteia de cinci ani cu un verișor în vârstă de 26 de ani.

 La un moment dat, fetiței i s-a făcut rău, iar sora acesteia a mers imediat și a anunțat vecinii. Copila de 9 luni a fost internată în spital, Secția terapie intensivă. Părinții s-au rugat și au crezut într-un miracol, că copilul lor se va face bine, dar totul a fost zadarnic. În ciuda eforturilor depuse de medici, fetița de 9 luni a pierdut lupta cu viața, decedând pe patul de spital.

Ca urmare, oamenii legii au inițiat o cauză penală pe numele tânărului de 26 de ani, în grija căruia a fost lăsată micuța. Acesta văzând că copila plânge foarte tare, a zdruncinat-o de mai multe ori, astfel fetița a început a vomita și i s-a făcut rău, urmând tragedia. Inima fetiței a încetat să bată, mai ales că aceasta avea și probleme grave de sănătate.

5 motive pentru care să participi la Maratonul Copiilor organizat de Misiunea Socială ,,Diaconia”!
Articolul anterior
Studiu privind calitatea apei de la robinet din diferite raioane ale ţării. În ce localitate găseşti apa cea mai bună?
Articolul următor
Alte articole interesante