Terapia cu aerosoli artificiali: Reguli de aplicare

Dacă nu locuim la mare sau la munte, că să beneficiem permanent de o terapie cu aerosoli naturali, e bine să învățăm cum să aplicăm corect un tratament cu aerosoli artificiali – niște particule mici de medicamente, ce pătrund în plămâni prin căile respiratorii.

separator

Terapia cu aerosoli a demonstrat, în studii practice, însănătoșirea mult mai rapidă a pacientului decât în cazul administrării clasice de medicamente. Un avantaj important este și utilizarea dozelor mai mici de substanțe medicamentoase.

Dimensiunea particulelor generate este foarte importantă: administrarea medicamentului depinde în mare măsură de acest aspect. Exact din acest motiv, specialiștii elvețieni au creat nebulizatorul Rossmax NB500, cu regim intens și cu posibilitatea de a regla supapa și a controla astfel nivelul de vâscozitate.

Tehnologia VAT, cu care este dotat compresorul NB500, permite utilizatorului să regleze viteza de pulverizare a particulelor, în conformitate cu necesitățile pacientului și prescripțiile medicului.

De exemplu, normele de pulverizare ridicate sunt destinate unei vascozități sporite a medicamentelor și pentru pacienții cu un volum de respirație mare, adică adulților, în timp ce norma de pulverizare mică se potrivește mai mult copiilor, care au un volum de respirație mic.

Nebulizatorul Rossmax NB500 este accesorizat cu măști inhalatorii separate, pentru adulți și copii. Cu ajutorul acestora, particulele sunt inhalate în plămâni. În așa mod, mucusul din plămâni este fluidizat, facilitând eliminarea secrețiilor prin tuse și suflarea nasului. Totodată, acest procedeu relaxează mușchii căilor repiratorii, permițând oxigenarea plămânilor.

Asamblarea inhalatorului NB500 este foarte ușoară. Furtunul de aer se cuplează la blocul principal și la conectorul kitului de nebulizare, iar de partea de sus a kitului se prinde de piesa pentru gură sau mască. Ulterior se toarnă medicamentul în recipient, doza și timpul de inhalare fiind stabilite exclusiv de către medic.

După fiecare procedură, piesele se vor curăța și usca bine, pentru că nebulizatorul să funcționeze corespunzător pe parcursul multor ani. La procurarea inhalatorului NB500, sunt oferite filtre de aer suplimentare, ce trebuie schimbate atunci când acestea își schimbă culoarea în cenușiu.

Produsele brandului Rossmax sunt distribuite în peste 50 de țări ale lumii, fiind conforme cu cele mai recente standardede calitate în domeniul medical.

Achiziționați produsele online pe site-ul farmacie.md sau în rețeaua de farmacii Elody!

Mărirea feselor prin injectare – inovație a medicinei estetice
Articolul anterior
Botezul copilului: 10 sfaturi utile de la părintele Maxim Melinti
Articolul următor
Alte articole interesante