Transformarea uluitoare a unei tinere care s-a născut cu ,,buză de iepure”. A suportat zece operații estetice

O tânăra din Marea Britanie, în vârstă de 25 de ani, face senzație pe internet cu transformarea ei. Laura Hawkes s-a născut cu o formă gravă de viciu ,,buză de iepure” și prima intervenție chirurgicală a suferit-o la 3 ani, iar în următorii 22 de ani a mai trecut prin alte 9 operații.

separator

Tânăra s-a născut cu buză de iepure, care i-a afectat și forma nasului. Această problema este întâlnită la 1 din 700 de copii în Marea Britanie. Tânăra a declarat: “în copilărie nu am simțit că sunt diferită, dar lucrurile s-au schimbat după ce am început școala și băieții au început să râdă de mine. Veneam plângând acasă și spuneam că nu vreau să mă mai întorc. Îmi era rușine de felul în care arătăm și am plâns mult pentru că nu eram normală”.

La 3 ani medicii i-au operat buza, iar la 10 ani a suferit a doua intervenție. Laura și-a operat în toți acești ani buzele, nasul de 5 ori, maxilarul și a fost nevoită să poarte aparat dentar până la 20 de ani. Tânăra a hotărât să își împărtășească povestea în mediul virtual pentru a-i ajuta și pe alții care se confruntă cu aceeași problema medicală.

sursa

Kim Kardashian mănâncă acadele ca să slăbească. Fanii au criticat-o dur!
Articolul anterior
O femeie care lucrează ca măturătoare de străzi a găsit o poșetă cu 3.000 de euro. Ce a făcut cu banii?
Articolul următor
Alte articole interesante