Un bărbat de 82 de ani a murit din cauza virusului West Nile

Un bărbat de 82 de ani din judeţul Vrancea, internat într-un spital din judeţul Buzău, a murit din cauza virusului West Nile. Decesul a survenit săptămâna aceasta, bărbatul fiind internat încă din luna august.

separator
Potrivit reprezentanţilor DSP Buzău, bărbatul s-a prezentat cu simptome de meningită la Spitalul din Râmnicu Sărat. Acesta le-a spus medicilor că înainte să se îmbolnăvească fusese în Delta Dunării şi în judeţul Brăila. Iniţial, pacientul a fost internat în secţia de Boli Infecţioase, dar după două zile a fost transferat la Terapie Intensivă. Decesul a fost înregistrat pe 2 septembrie. „A decedat în Spitalul de Boli Infecţioase din Râmnicu Sărat. Medicilor le-a spus că a fost în deltă, la pescuit. A fost internat la Spitalul din Râmnicu Sărat, dar după două zile a fost transferat la ATI. Rezultatele analizelor au confirmat că avea virusul”, a declarat, pentru Mediafaz, directorul DSP Buzău, Cristina Ungureanu.

Medicii spun că virusul West Nile se transmite prin înţepătură de ţânţar şi recomandă consultarea specialistului în cazul în care apar simptome precum febra, durerea de cap intensă, durerile musculare, vărsăturile şi erupţiile cutanate.

Irina Rimes a lansat videoclipul piesei „În palme”! Ascult-o aici
Articolul anterior
Iată cine este noul prezentator al emisiunii ,,Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV!
Articolul următor
Alte articole interesante