Un bărbat a trăit un an de zile cu un os de pui înfipt în plămân

Un bărbat de 53 de ani a fost tratat timp de şase luni de pneumonie şi infecţii respiratorii, însă prin intermediul bronhoscopiei medicii au descoperit că în plămânul stâng al bărbatului se afla un os de pui.

separator

Bărbatul, din India, fusese tratat de pneumonie în diferite spitale, informează TimeofIndia. Atunci când a dezvoltat o infecţie severă la plămâni a fost adus în cadrul spitalului Amrita Institute of Medical Sciences, unde o parte din infecţie a fost eliminată cu ajutorul tratamentului.

”Credeam că are o tumoră şi părea că există o umflătură pe plămânul stâng. Prin intermediul bronhoscopiei am început să-i verificăm interiorul plămânului, când am observat existenţa unui os de pui,” a declarat dr.Rajesh V., care a realizat procedura.

”Osul a fost îndepărtat în timpul procedurii, însă un obiect atât de mare ajunge extrem de rar în plămân,” a adăugat medicul.

Ciudat este că pacientul nu îşi aminteşte să se fi înecat cu osul sau să tuşească în timp ce mânca pui. Medicii consideră că osul a ajuns în căile respiratorii în urmă cu aproximativ un an.

sursa

Video! Incendiu puternic în Rusia. Palatul sporturilor din Krasnoyarsk a fost cuprins de flăcări
Articolul anterior
Două universități din Capitală ar putea fi comasate cu Universitatea de Stat din Moldova
Articolul următor