Un cuplu din Marea Britanie și-a sufocat în somn copilul de o lună

Copilul s-a stins în patul părinţilor, în timp ce aceştia dormeau duşi din cauza oboselii acumulate, relatează Daily Mail. Cazul șocant a atras atenţia opiniei publice şi tuturor părinţilor care obişnuiesc să doarmă cu nou-născuţii în acelaşi pat.

separator

Lauren Jordan, o mamă de 23 de ani din Crowborough, Kent, petrecea o seară liniştită în sânul familiei, încercând să se odihnească după mai multe zile şi nopţi epuizante. Şi-a luat bebeluşul în braţe şi s-au cuibărit pentru câteva clipe în pat, lângă tatăl copilului şi partenerul de viaţă, Kieran Jones, de 22 de ani.

Mama a declarat că nu intenţiona să doarmă cu bebeluşul, ci doar să îl liniştească şi să îl ţină lângă ea câteva clipe, înainte de somn. Privarea de somn şi-a spus cuvântul în cel mai crunt mod posibil, deoarece amândoi părinţii au căzut într-un somn adânc, trezindu-se de abia după câteva ore, menționează sursa citată.

„Mi-am dat seama imediat că nu mai respiră. Nu era nici cald, dar nici rece. Nu după mult timp am realizat ce s-a întâmplat şi am început să ţip, iar în acel moment s-a trezit şi Kieran”, a declarat mama cu lacrimi în ochi.

Doctorul Mudher Al-Adrani a fost cel care a investigat circumstanţele morţii bebeluşului Harrison. Pe baza analizei patologice a declarat faptul că moartea micuţului a fost un accident regretabil, care a survenit fie în urma sufocării între cele două trupuri ale părinţilor, fie datorită căldurii emanate de acestea.

sursa

alte Articole interesante