Unica.md dă start proiectului social “Viața după cancer”

Unica.md dă start unui proiect social “Viața după cancer”. Prima masă rotundă din cadrul proiectului “ a avut drept scop depistarea nevoilor actuale ale supraviețuitorilor de cancer, dar și identificarea unor soluții și pași de acțiune.

separator

În cadrul acestei mese rotunde au participat femei de diferite vârste, care au trecut prin diverse tipuri de cancer sau care încă se confruntă cu această boală cruntă. Unele dintre ele au povestit despre propriile trăiri și experiențe. În timpul discuțiilor, a avut loc un schimb de opinii referitor la problemele cu care se confruntă aceste persoane după ce ies din spital; ce acțiuni trebuie să interprindă pentru a preveni recidiva sau dacă există careva grupuri de sprijin unde se pot adresa.

În continuare unica.md dă startul poveștilor emoționante ale celor care s-au luptat cu cancerul și au ieșit învingători. Lansăm acest proiect împreună cu voi, femeile care ați învins cancerul.

Experiența fiecăreia dintre voi este diferită, prețioasă pentru cei care luptă cu această boală. De aceea, vă invităm să faceți parte din acest proiect, să vorbiți despre trăirile, sentimentele și necesitățile dvs.

Puteți face parte din echipa de voluntari “Viața după cancer”.

alte Articole interesante