Galina Tomaș, despre cei 22 de ani ai Unica Sport și continuarea activității în online!

De peste două decenii, Unica Sport creează emoții, împlinire și fericire, promovând stilul sănătos de viață, frumusețea și sănătatea! În această toamnă, UNICA Sport marchează 22 de ani de activitate prodigioasă, iar de astăzi face încă un pas în față – un pas revoluționar spre împlinirea viselor și scopurilor noastre, unul adaptat condițiilor actuale, noilor tehnologii, dar și nevoilor vieții moderne. UNICA Sport își continuă activitatea online, în cadrul Centrului Online de Nutriție și Sport GalinaTomas.com – cel mai complex proiect online de slăbire și remodelare corporală accesibil din toate colțurile lumii.

separator

Cu ocazia acestor frumoase evenimente, nutriționista și doctorul în științe medicale Galina Tomaș, ne-a dezvăluit mai multe detalii din culisele Centrului Online de Nutriție și Sport – cum a fost lansată platforma, ce oportunități oferă Centrul Online, dar și care sunt perspectivele platformei inovatoare.

  • unicamd unica.md Câți ani de activitate a împlinit Unica Sport?
  • Galina T. Unica Sport are o istorie ce a început în anul 1998, odată lansarea propriei mele activități în domeniul sportului, la vârsta de doar 20 de ani. În acea perioadă, în Moldova, încă nu existau săli de sport. Îmi amintesc primele ore de sport cu colegii mei, studenții de la Universitatea de Medicină ,,Nicolae Testemițanu”, cărora le sunt recunoscătoare. Absolvind cursurile de specialitate la Federația de aerobică din Moldova și având cunoștințe în anatomie și fiziologie, am elaborat un program propriu de exerciții fizice, iar după absolvirea Universității de Medicină am deschis prima sală Unica Sport. În paralel, am continuat studiile la Universitatea de Educație Fizică și Sport din Chișinău, apoi la Federația Internațională de Shaping, din Sankt Petersburg, Rusia. În anul 2002, am fondat Asociația de shaping din Moldova, care mai apoi a devenit Unica shaping club și astfel a apărut rețeaua de săli Unica Sport.

  • unicamd unica.md Când a încolțit ideea de a implementa experiența dobândită la Unica Sport într-o platformă online?
  • Galina T. Astăzi, în mod evident, observăm că evoluția ne direcționează spre varianta online. Eu am avut această viziune începând cu anul 2013, primele investiții pentru o activitate online și primii pași în această direcție au fost făcuți încă în anii 2014 – 2015, atunci când am început să transcriem proiectul Unica Sport, care exista doar fizic – în mediul virtual, cu ajutorul unei echipe de programatori. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această cale și lumina la nivel de intuiție, pe care am simțit-o și urmat-o. Sunt recunoscătoare că atât în 1998, prin varianta fizică, cât și în 2014, prin varianta online, am avut șansa să ofer această minunată metodologie promovând stilul sănătos de viață pentru toți oamenii. Sunt recunoscătoare universului pentru faptul că, la ora actuală, prin varianta online, există posibilitatea ca acest program creat după metoda Unica să ajungă la toți cei care doresc să se mențină sănătoși printr-o simplă înregistrare în comunitatea Centrului Online de Nutriție și Sport GalinaTomas.com!”

  • unicamd unica.md Ați avut poate o premoniție pe această cale?
  • Galina T. Pentru această întrebare am doar un răspuns: Universul mi-a arătat direcția, eu mi-am ascultat interiorul. Desigur, o pot considera o premoniție sau o intuiție, dar mai degrabă simt că a fost o cale dată de Dumnezeu.

  • unicamd unica.md Atunci era, oarecum, o investiție revoluționara, chiar aș putea spune una nesigură, dar ați insistat în realizarea acestui vis. Cine v-a fost alături?
  • Galina T. Într-adevăr, la început părea o investiție revoluționara și nesigură, dar cu susținerea familiei mele și a oamenilor care s-au alăturat acestei idei ce părea una cosmică și, bineînțeles, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit. Cred că doar cu ajutorul Echipei, al oamenilor cu credință, ce împărtășesc aceeași viziune cu tine, este posibilă realizarea unui proiect!

  • unicamd unica.md Când a fost lansată platforma GalinaTomas.com și câți membri are aceasta la ora actuală?
  • Galina T. Centrul Online de Nutriție și Sport www.galinatomas.com a fost lansat pe 20 ianuarie 2018, deci mai mult de 2 ani în urmă. În prezent, peste 30.000 de persoane din toate colțurile lumii sunt înregistrate pe platforma GalinaTomas.com și sunt foarte bucuroasă că proiectul se află în ascensiune și se dezvoltă armonios la nivel internațional.

  • unicamd unica.md Care sunt asemănările și diferențele în raport cu Unica Sport?
  • Galina T. Cu certitudine, metoda Unica creată în 1998 se află la baza lansării Centrului Online de Nutriție și Sport GalinaTomas.com. Aceasta mereu a fost și va fi în continuă dezvoltare: continuarea activității Unica Sport în online este, în mod sigur, un proces de evoluție.

    Renumitele antrenamente Unica Sport au fost filmate cu cei mai profesioniști instructori care au prezentat tehnica corectă de executare a exercițiilor, măsurarea pulsului în timpul antrenamentelor și transmiterea în formatul video a tuturor îndrumărilor pe care le ofereau în timpul antrenamentelor la sală. Astăzi, aceste antrenamente pot fi făcute în confortul casei, cu întreaga familie, la orice oră, oriunde v-ai afla, în orice colț al lumii.

    Odată cu trecerea în online, am reușit să îmbunătățim Testarea Nutrițională și Fiziologică (TNF) ce este inclusă în abonamentele tuturor membrilor. Acum, meniurile alimentare sunt generate de către un program inteligent și pot fi modificate în funcție de ora antrenamentului, preferințele alimentare și restricțiile recomandate pentru diverse boli.

    Meniul, dar și modalitățile de preparare a rețetelor, sunt oferite zilnic. Meniurile din cabinetele personale sunt mereu perfecționate, fiind recomandate de nutritioniști cu studii medicale. De asemenea, membrii platformei au posibilitatea să participe săptămânal la seminarele informative susținute live, ce oferă sfaturi utile despre stilul sănătos de viață, alimentație corectă, slăbire, menținerea greutății. Totodată, participnții pot adresa întrebări și primi răspunsuri în direct de la profesioniști în domeniu.

    Iar cel mai important lucru, după părerea mea, este susținerea, ghidarea și comunicarea din cadrul Centrului Online de Nutriție și Sport GalinaTomas.com, ce sunt realizate de echipa de Ambasadori și Comunitatea online, în care sunt susținuți și încurajați toți membrii. Fiecare abonat are un ambasador, fiind ghidat în mod constant în remodelarea corporala ONLINE spre obținerea scopului dorit.

    Iar după obținerea rezultatului, noi cumpărăm kilogramele slăbite, Centrul Online de Nutriție și Sport fiind unicul proiect care oferă tuturor această posibilitate!

  • unicamd unica.md Să înțelegem că platforma GalinaTomas.com ne oferă mult mai multe servicii?
  • Galina T. Cu siguranță! Centrul Online de Nutriție și Sport galinatomas.com este un program complex aflat în continuă dezvoltare ce include instrumente de ultimă generație, astfel ca fiecare doritor să poată ajunge la rezultatul dorit: cabinet personal, agenda personală, evoluția parametrilor corporali în timp real, lista motivațională, antrenamente zilnice la orice oră, meniu personalizat cu modalitatea de preparare a rețetelor, seminare informative săptămânale, ghidarea ambasadorilor, susținerea comunității etc.

    Sunt enorm de bucuroasă că, astăzi, tehnologiile ne oferă posibilități mult mai largi și am ajuns la această etapa firească de continuare a evoluției în online. Platforma www.galinatomas.com are misiunea de a aduce oamenirii cât mai multă sănătate și stare de bine. Din acest motiv, vom fi mereu în continuă dezvoltare și cercetare, pentru a oferi cele mai bune și actuale instrumente.

  • unicamd unica.md Aceste avantaje pot crește substanțial numărul de clienți. Cum veți face față unui număr mult mai mare?
  • Galina T. Tocmai pentru că mediul online are orizonturi extinse, iar sălile de sport au o capacitate limitată, am și ales să continuăm activitatea în online. Dispunem de o echipa de Ambasadori minunați, care sunt receptivi în a contacta și a informa toți doritorii despre instrumentele care sunt oferite de Centrul Online de Nutriție și Sport, în vederea obținerii rezultatului dorit. Echipa de ambasadori este în continuă creștere, iar acest lucru ne bucură enom. Tot mai multe persoane, care își obțin scopul, doresc să devină parteneri ai Centrului Online de Nutriție și Sport galinatomas.com și să promoveze stilul sănătos de viață, ceea ce garantează calitatea ghidării!

  • unicamd unica.md Credeți că în această situație pandemică se mai poate vorbi despre săli de sport, cu zeci de oameni adunați într-un singur spațiu?
  • Galina T. E un mare avantaj faptul că astăzi putem desfășura activitățile și online, evitând pericolul de infectare și totodată continuând să ne bucurăm de rezultate la distanță. Dar, cu siguranță, și varianta fizică va rămâne actuală. Le sunt recunoscătoare fetelor care mereu mi-au fost alături în toți acești ani de evoluție a proiectului și au preluat gestiunea sălilor. Ambele variante sunt binevenite și necesare atât timp cât au același scop SĂNĂTATEA.

  • unicamd unica.md Faptul ca v-ați îmbolnăvit de Covid, a influențat cumva decizia de a continua activitatea Unica Sport în spațiul virtual?
  • Galina T. Într-adevăr am trecut și eu prin această situație și m-am convins încă o dată despre cât de important este stilul sănătos de viață. Consider că, ceea ce facem noi cu întreaga echipă a Centrului Online de Nutriție și Sport, este o direcție vital necesară pentru fiecare dintre noi: menținerea și îmbunătățirea sănătății!

  • unicamd unica.md Ați demonstrat pe parcursul activității că sunteți o femeie de afaceri cu fler, cu o înaltă inteligență emoțională. Aceste doua calități, dar și dragostea pentru ceea ce faceți, v-a ajutat să fiți printre primii promotori ai modului sănătos de viață, să deschideți primele săli de sport, care ulterior au ajuns cea mai mare Rețea de săli de sport, iar acum gestionați cu succes cea mai mare platformă online care adună mii de femei din diferite colțuri ale lumii.
  • Galina T. Sunt recunoscătoare bunului Dumnezeu și Universului pentru etapele frumoase de evoluție pe care le-am parcurs. De fapt, adoptarea stilului sănătos de viață are la bază întoarcerea la origini. Mulțumesc și echipei împreună cu care reușim să promovăm aceleași aspirații, sănătatea fiind astăzi cel mai important dar al omului!

  • unicamd unica.md Care sunt următorii pași și care sunt așteptările Galinei Tomaș în anii care vor urma?
  • Galina T. Scopul meu mereu a fost unul: să văd oameni împliniți, mulțumiți, care au conștientizat importanța sănătății și a calității vieții și care vor transmite mai departe stilul sănătos de viață. Acest scop rămâne valabil și în urmatorii ani!

Îi mulțumim Galinei Tomaș pentru timpul și interesul acordat în realizarea acestui interviu!

#stilunic–Tania Turtureanu și Milla Danilceac:”Crezi că este ușor să șcrii o piesă în 30 de minute”!

Datorită lor ne-am ales cu imnul emisiunii #stilunic, deoarece invitatele acestei ediții, Tania Turtureanu și Milla Danilceac, l-au compus în timp ce aveau loc filmările. Și da, nu le-am lăsat libere cu una cu două, le-am mai provocat să o transforme pe Nicoleta Adam. Ce ne-a ieșit la final vedeți în noul episod #stilunic!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

VOX POPULI: Este presa liberă în exprimare în Republica Moldova?

Cât de liberă este presa în R. Moldova? Ce așteptări au oamenii de la mijloacele de informare în masă și ce informații primesc, de fapt? Am decis să aflăm azi la noua ediție de VOX POPULI.

VOX POPULI: Ce își doresc femeile de 8 martie? Aflăm chiar de la ele

Femeile se simt apreciate atunci primesc flori! Dar ce își doresc acestea cu adevărat, de 8 martie? Ediția de astăzi VOX POPULI îi poate ajuta pe bărbați să le înțeleagă mai bine și-i poate scuti de multe bătăi de cap

Emoții mari! Fiica cea mare a Liliei Ojovan a mers astăzi prima zi la școală
Articolul anterior
Premierul Ion Chicu a vorbit despre nunta fiului: ,,A fost o masă de sărbătoare cu cele mai apropiate rude”
Articolul următor