Galina Tomaș, despre miracolul verii cu aromă de căpșuni

”Miracolul verii pe-un ţărm de smarald, lumina de aur în aerul cald. Un cer străveziu, ce te cheamă în mit, și lanul bogat, dansând în zenit.” Așa, citind de fiecare dată aceste rânduri, simt începutul sezonului plin de culori și arome. Zilele însorite de vară care ne dăruiesc nu doar o dispoziție bună și o mulțime de amintiri, dar și o multe de fructe aromate și proaspete pline de vitamine, minerale şi antioxidanţi, perfecte pentru o alimentaţie sănătoasă. Consumul zilnic al fructelor proaspete este unul dintre elementele – cheie, dacă vrem un stil de viaţă echilibrat.

separator

Nu cred, că există ceva mai minunat în viață, ca un răsărit de vara calm, fără vânt, când nu se clatină nici o frunză, iar razele soarelui se filtrează printre crengi. Stai culcat în iarbă, ascultând zumzetul insectelor care parcă ciuruie liniștea, simți mirosuri îmbietoare, ești fericită și nu știi pentru ce. Nu-ți mai trebuie nimic în afară de ceea ce ești. Așă că, dragile mele femei – credeți în voi și în visurile voastre! Nu vă fie teamă să ieșiți din zona de confort, deoarce schimbarea vine odată cu această credință. Împreună cu echipa mea am reușit să scriem mii de povești de succes, în care FEMEIA este  forţa motrice a vieţii și numai EA poate schimba orice, cu multă dorință și efort. Te aștept pe galinatomas.com să scriem împreună povestea ta de succes. Niciodată nu e prea târziu să visezi, să înveți și să te schimbi.

Nutriționista Galina Tomaș le mulțumește partenerilor care au contribuit la realizarea acestei sesiuni foto: fotografului Nata Eftene și magazinului de haine FLO.

#stilunic – Mariana Șura și Dana Marchitan:”Suntem tare repetente la tot ce înseamnă trend, stil actual și profesia de stilist”!

Deși au stiluri diferite, atât în plan muzical, cât și vestimentar – la această ediție #stilunic Mariana Șura și Dana Marchitan s-au simțit tare bine în tandem. Aflăm ce noutăți are Mariana în viața personală, cine i-a scris noua piesă Danei Marchitan și de ce au acceptat să vină împreună la emisiune. Promitem mult mult umor!
Vizionare plăcută!

#unicLifeHacks: 7  haine și accesorii care te îngrașă și te îmbătrânesc

Știu, nu toti suntem experti in fashion si la sigur putem da gres atnci cind alegem tinutele din magazin. Cel mai des, mulți fac greșeli atunci când aleg să poarte anumite combinații de haine. Important este să le corectăm pentru a scoate în evidență calitățile noastre și pentru a ascunde defectele.

Iată 7 greșeli vestimentare pe care le fac femeile să arate mai plinuțe și mai în vârstă decât sunt.

„Aleg să trăiesc”: #SUNTVOCE cu Ana Danilescu.

Proverbul „Dumnezeu nu-ți dă mai mult decât poți duce” se manifestă în viața Anei Danilescu, moderatoarea emisiunii pe unica.md, care a întâmpinat provocări majore cu o reziliență remarcabilă. Am pierdut oameni dragi din viața mea în urma cancerului și am trecut și eu prin această experiență, ceea ce m-a motivat să povestesc istoria mea și să ofer ocazia de a-și spune povestea și celor ce au avut curajul să treacă prin provocări dure și sunt o voce. 

Această serie #SUNTVOCE este despre toți cei care au curajul să-și privească provocarea în față și să-și spună istoria. „Sunt Voce” este o platformă pentru toți cei care caută surse de inspirație, motivație și ghidare în momentele sumbre din viața lor.

#SUNTVOCE își propune să aducă poveștile celor care transformă adversitățile în surse de inspirație, încurajând conștientizarea și asumarea propriilor experiențe pentru a trăi o viață plină de sens.

Primește 10 euro cadou accesând platforma galinatomas.com
Articolul anterior
Le recunoști? Așa arătau vedetele autohtone când erau mici
Articolul următor