Roger Gladei! Şi avocații se alimentează ca la carte!

În 2014 a fost desemnat cel mai bun avocat în domeniul financiar-bancar din Moldova, potrivit publicației internaționale Best Lawyer din SUA. Iar o revistă britanică de specialitate i-a calificat echipa drept cea mai profesionistă.

separator
gladei 2gladei

De astă dată Roger Gladei va face un bilanț al cunoștințelor în domeniul alimentației corecte. Pentru început, a introdus cultura unui mod sănătos de viață în familie. A fost de acord s-o înfrunte chiar și pe mama, care, într-un final, s-a lăsat convinsă că deliciile ei nu prea se pupă cu calificativul sănătos.

În această ediție avocatul ne pregătește o cină ca-n familie: O salată cu baby spanac, rucola și parmigiano, asortată cu semințe. Semințele nu vor fi tratate termic. Roger Gladei este omul experimentelor sănătoase. Ori, a fost tentat să fie și vegetarian într-o vreme. Nu a renunțat definitiv la carne, dar o mănâncă selectiv. A zis NU cărnii de porc, în schimb mănâncă carne roșie de vită și neapărat pui, crescut în aer. Să vedem ce notă de apreciere va primi din partea nutriționistei Galina Tomaș.

Partenerii noștri
Author Floris
Adresa: str. 31 August , 6 or.Balti
Tel.: +373-231-80280/ 069-115-779
Author Studiou Gastronomic „Lo Chef”
Adresa: str. Albisoara 82/8
Tel.: 0681 38 578
Email:lochef.md@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/LoChef.md/
Author NaneTTy
Adresa: Str. Banulescu Bodoni 47
Tel.: 0690 94 946
Sub ce unghi se face o injecţie?
Articolul anterior
Revista Nunta by Aura recomandă – Irina Bivol: „Mi-am dorit o rochie altfel!”
Articolul următor
Alte articole interesante