10 articole din garderobă, care îmbătrânesc aproape fiecare femeie

Femeile sunt preocupate de tinerețe și frumusețe indiferent de vârstă. Desigur, felul în care te îmbraci și își asortezi ținutele pot adăuga ani de viață sau, dimpotrivă, te încarcă cu un look tineresc.

separator

Iată 10 articole din garderobă care ar putea să nu te avantajeze dacă ești tânără!

1. Un șir de perle

Perlele sunt clasice, elegante, însă imaginea lui Coco Chanel nu este întotdeauna potrivită. Mărgelele de perle albe vă vor adăuga cu ușurință în cel mai bun caz 2-3 ani (mai ales dacă sunt purtate în timpul zilei).

2. Îmbrăcămintea de nuanțele pământului

Nu la toate femeile se potrivesc culorile kaki, gri-verde, fistic, galben-verde, oliv, galben-maro. Cel mai des, aceste nuanțe dau feței un aspect nesănătos, subliniază ridurile și cearcănele sub ochi.

3. Inscripții și printuri “distractive”

Șarpe strălucitor, leopardul de lux, inscripțiile ”kiss Me” sunt, desigur, extreme și neacceptabile. Abilitatea de a combina imprimeurile este o artă și este mai bine să priviți mai întâi în lookbook-uri ale colecțiilor actuale. Stilul ”de piață” transformă într-o mătușă chiar și cea mai tânără fată.

4. Bijuterii dintr-un singur set

Indiferent dacă acestea sunt bijuterii scumpe sau nu, mai mult de două elemente dintr-un set într-o singură imagine este exagerat. Iar dacă bijuteriile sunt masive, poate că ar trebui să vă limitați doar la o singură piesă. Totul e bine cu măsură.

5. Țesături și texturi vârstnice

Înainte de a cumpăra o bluză de dantelă, o rochie din satin, un costum de tweed, brocart, jacquard sau ceva cu un fir lurex, gândiți-vă bine. Dintre toate regulile există excepții, dar cel mai elegant și armonios, aceste țesături arată pe femeile mai în vârstă.

6. Geantă și pantofi într-o nuanță

Această axiomă este atât de depășită încât, în cele din urmă, a devenit un semn al unui ton urât. Cu cât veți întruchipa mai multă fantezie și imaginație în alegerea combinațiilor de culori, materiale și stiluri, cu atât va fi mai bine.

7. Rame nepotrivite pentru ochelari

Nici ochelarii nu renunță la pozițiile moderne, oferind posibilitatea de auto-exprimare chiar și celor norocoși cu o vedere perfectă. Dacă e să fii “profesoară”, atunci precum eroina lui Cameron Diaz, într-o comedie faimoasă.

8. Pălăriile ”mătușii”

Uneori, în relația dintre confort și modă, puteți evita compromisurile. Pur și simplu aruncați căciulile cu urechi, gulerele pufoase, modele de tip ”oală” (mai ales cu flori) și orice alt lucru pe care mătușa dvs l-ar fi ales.

9. Hainele ce nu se mai potrivesc

Există doar două extreme: hainele care vă sunt deja mici și cele prea largi. Primele sunt strânse și extrem de mulate, indicând faptul că ați crescut literalmente din pantaloni. Al doilea (dacă nu este un stil oversize) va lua câțiva centimetri din înălțime și va sublinia doar ceea ce ați planificat să ascundeți.

10. Lucruri învechite

Se întâmplă că lucrurile ”din cufărul bunicii” pot fi numite cu mândrie cu un cuvânt plăcut – ”vintage”. Dar când sunt purtate de toți și toate modelele sunt din anii trecuți, este mai bine dacă să nu le aruncați, măcar să le puneți deoparte.        

sursa: www.fasingur.info

Istoria unei doctorițe de peste Prut care s-a oferit voluntar să ajute colegii din Republica Moldova
Articolul anterior
Miere de albine cu semințe de in, remediu pentru curățarea colonului
Articolul următor
Alte articole interesante