4 ținute hot pentru această vară!

Canicula a venit peste noi mai repede decât ne așteptam. Iar căldurile de afară ne-au pus în fața dilemei dacă nu cumva ar fi cazul să ne afișăm, chiar și la servici, în vreo ținută de plajă!

separator

Ylianna Danko,
stilist proiect

Dacă ești în pană de idei fashioniste, atunci Unica.md, îți recomandă 4 ținute perfecte pentru această vară toridă. Învață, din materialul de mai jos, cum să fii sexy și stilată în această vară!

Perfectă în oraș și la piscină!

Sezonul piscinelor și teraselor s-a deschis odată cu căldurile caniculare. Vedetele sezonului, ca și anul trecut de altfel, sunt pantalonii scurți și bluzele din materiale fine, care oferă confortul necesar pentru perioada caldă și plină de aventuri. În acest an designerii au optat pentru bluze voluminoase din mătase cu suprafețe lucioase, în tonuri suculente de roz, verde intens, galben și motive inspirate din natură.


Combinate cu pantalonii scurți din denim, în culori pastelate, aceste bluzițe îți vor da o notă chic și foarte modernă. Această ținută casual  îți permite să “te joci” cu alegerea încălțămintei, deoarece aici se potrivesc perfect atât balerinii cât și sandalele cu toc înalt sau platformele. Iar accesoriile din generația Art-deco, a bijuteriilor Hand-made vor oferi originalitate și farmec ținutei.

Fresh la serviciu!

Senzația de răcoare nu este dată doar de culorile ținutelor ci și de materialele fluide, simpliste ca formă sau motivele decorative. Delicat accesorizate cu bijuterii din metale semiprețioase, centuri colorate, sandale și balerini din latex, genți de mărime medie cu motive naturaliste, aceste rochițe îți vor fi de mare ajutor în negocierile importante din vara curentă.


Întreagă imagine completată cu o coafură lejeră și un machiaj foarte natural va crea aspectul unei dive pline de viață predispusă spre noi succese.

Chic și îndrăzneț în fiecare zi!

Dacă faci parte din categoria fetelor mai îndrăznețe atunci poți opta cu încredere pentru salopete cu o alură ușor clasică, tip șort & bluză, accesorii combinate din mergele și metale argintii, geantă de dimensiuni medii cu baretă reglabilă  și sandale cu toc mediu.


Pentru mai mult confort poți alege și pantalonii scurți în trei sferturi asortați cu o bluză vaporoasă fără accente și decolteuri adânci.  Partea practică fiind completată de o geantă de dimensiuni mari și balerini. Accesoriile, la prima vedere sunt în exces, dar aplicate cu măsura vor scoate în evedință și armoniza ținuta vestimentară.

Dacă vrei să faci furori în club!

Ținutele de seară sunt caracterizate de clasicul machiaj “smoky eyes” și rochii tip disco, mini & midi cu ispirații și motive geometrice, foarte actuale în acest an. Combinația alb negru este varinta care nu va da greș niciodată indiferent de tendințele mereu schimbătoare ale modei.


Chiar dacă sunt mini, mulate pe corp, acestea nu depășesc limitele bunului simț datorită combinației reușite de tricotaj și țesături trasparente, care completează zonele deschise ale decolteului. Tonul ținutei și trendul acestui an sunt  bijuteriile voluminoase din metale semiprețioase, gențile cu aplicații și lănțișoarele aurii. Iar pentru o notă mai elegantă și feminină le vom asorta cu pantofi sau sandale cu toc fie gros sau subțire, dar foarte înalt.

Coordonator proiect: Daniela David
Modele: Irina Ceban, Sirbu Cătălina
Stilist: Ylianna Danko

Ce faci cu dorinţele şi fanteziile sexuale ale partenerului?
Articolul anterior
5 exerciții pentru picioare frumoase în timpul sarcinii!
Articolul următor
Alte articole interesante