Ce culori să porți în funcție de dispoziția pe care o ai

Culorile joacă un rol important în viața fiecărui om, deoarece influențează direct starea sufletească și dispoziția noastră. Iar fiecare dintre noi avem un spectru personal al culorilor preferate şi al celor nesuferite.

separator

Chiar dacă pare greu de crezut, de cele mai multe ori, noi femeile ne îmbrăcăm în funcţie de cum ne simţim, iar în urma acestor stări, avem capacitatea de a ne alege culorile care să ne binedispună. Așadar, îți prezint cinci nuanțe care sunt cele mai populare în acest sezon:

  • Dacă vrei să fii încrezută și să emani optimism, poartă roșu. Este culoarea cea mai expresivă, extrovertită, legată de o viaţă plină de curaj şi sacrificiu, dragoste, dar și sentimente puternice şi activităţi pasionale. Roşul nu poate lăsa pe nimeni rece, mai ales că este potrivit pentru oricine. Puteţi să iubiţi sau să urâţi această culoare, dar cu greu puteţi rămâne indiferent față de aceasta.
  • Dacă ești fericită și împlinită, poată galben. Este culoarea soarelui, a luminii şi a optimismului. De asemnea odată purtată, aceasta înviorează, activează şi eliberează temerile. Are un efect pozitiv asupra felului în care ne simţim. Menţine vigilenţa, stimulează concentrarea şi inteligenţa.
  • Vrei să ai o apariție opulentă, optează pentru culoarea verde-smarald. Această nuanţă transmite bunăstare, iar dacă alegi ținute şi materiale tip catifea, cu siguranţă nu vei da greş.

  • Pentru o apariție fersh, poartă culoarea albastru pudrat. În natură este larg răspândită în cerul azuriu, care se reflectă în apă. De asemnea, simbolizează: înţelepciune, inteligenţă, imortalitate, infinitate, adâncime, superioritate, spiritualitate, misticism. Ținutele în tonuri de albastru pudrat sunt o idee excelentă pentru o cină care implică afaceri sau pentru un interviu, în cazul unul job nou.

  • Iar dacă vreai să pari dulce și adorabilă, optează pentru roz pal. Este nunața de care nicio femeie nu se va plictisi. Deoarece, tonurile de roz sunt diverse, iar în funcţie de intensitatea lor, impactul poate fi pe măsură.

Viața are culoare, așa că profită din plin de ea!!!

 

Alex Velea a pozat gol
Articolul anterior
Produse lactate și ouă cu termenul de valabilitate expirat, într-un magazin din Capitală
Articolul următor