Cele mai stilate tunsori în 2018! Inspirăte din look-urile vedetelor de peste ocean

De multe ori o femeie își schimă radical coafura, deoarece în viața ei survin schimbări majore. Dacă te regăsești și tu printre acestea, sau poate îți dorești o schimbare de look pentru această primăvară, nu ezita să te inspiri din look-urile adoptate de vedetele internaționale.

separator

1. Tunsoare pixie – este perfectă dacă te-ai săturat de frizură extrem de scurtă și vrei să-ți lași părul să crească. Această tunsoare este perfectă pentru persoanele cu fața ovală.

2. Bob asimetric – o astfel de tunsoare se potrivește pentru păr drept, iar pentru că efectul să fie cel dorit adaugă un spray de strălucire. Această coafură se potrivește pentru toate tipurile de păr și forma feței.

3. Bob wavy – această coafură în forma literei S este foarte fresh și versatilă, tocmai datorită lungimii părului. Acest gen de look este potrivit pentru părul fin.

4. Bretonul mediu tip prințesă – genul acesta de tunsoare poate fi ușor stilizat. Dacă ai părul tuns în scări și un breton franjurat, poți să îl prinzi într-un chingon, fie într-o coadă de cal și acesta va arăta foarte bine, datorită versatilității frizurii.    5. Lob în straturi – lobul lung este la modă acum, mai mult ca niciodată. Liniile asimetrice adaugă vigoarea, misterul, lejeritatea tunsorii și aspectul natural, care continuă să fie în tendițe pe parcursul acestui an. 

6. Messy cu breton – această tunsoare medie îți permite să te joci cu părul tău și să îi dai foarte mult volum. Îți poți aranja astfel părul dacă folosești o spumă după ce ți-ai spălat podoaba capilară și apoi îl usuci pentru a-i da volum. 

7. Păr lung – acest tip de coafură este în vogă în 2018, mai ales dacă ai vârfuri perfect tăiate. Acest look este perfect pentru persoanele cu o față rotundă sau ușor pătrată, deoarece crează un efect de alungire. 

8. Părul creț natural – optează pentru un breton filat și franjurat care îți va accentua buclele naturale. Pentru a obține efectul dorit este de ajuns să îți usuci părul cu un difuzor și să adaugi o spumă pentru păr creț, coafura ta va rezista pe tot parcursul zilei.

9. Tunsoarea buzz – este potrivită pentru femeile îndrăznețe. Părul este tuns foarte scurt aproape de scalp și are un finiș ușor ciufilit la vârfuri.

Cea mai scumpă bomboană din lume este: o pralină de ciocolată cu fire din aur
Articolul anterior
Cum poți depozita eficient nucile și alunele pentru a evita râncezirea lor?
Articolul următor
Alte articole interesante