Cum s-au îmbrăcat Kate Middleton și Meghan Markle la nunta Prințesei Eugenie

La cinci luni după nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, are loc o nouă nuntă regală la Capela St. George din Castelul Windsor. Prințesa Eugenie, nepoata reginei și a noua în succesiunea la tron, s-a căsătorit cu un om de afaceri.

separator
De la nunta prințesei nu puteau lipsi Kate Middleton și Meghan Markle. Deși au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a nu eclipsa mireasa, Kate Middleton și Meghan Markle tot au atras privirile tuturor la nunta Prințesei Eugenie vineri, 12 octombrie.

Kate Middleton a venit însoțită de Prințul William, dar și de cei doi copii mai mari, care au jucat un rol important în cortegiul nupțial. Meghan Markle a sosit la capela St. George împreună cu Prințul Harry. Cele două cupluri au stat împreună alături în biserică, în timpul ceremoniei.

Kate Middleton a purtat o rochie fucsia deasupra genunchilor, cu mâneci trei sferturi și umerii evidențiați, o pălărie cu flori și voaletă, în aceeași nuanță cu rochia. Pantofii stiletto au întregit ținuta.Meghan Markle a ales o ținută foarte sobră pentru nunta Prințesei Eugenie. Meghan a purtat bleumarin din cap până-n picioare. Ducessa de Sussex a ale o rochie până la genunchi, iar pe deasupra a purtat un pardesiu tunică, cu buzunare cu clapetă. Asemenea tuturor invitatelor la nuntă, Meghan a purtat o pălărie, modelul ales fiind unul discret, cu pene.

Prinţesa Eugenie, una dintre nepoatele reginei Elisabeta şi a noua în ordinea succesiunii la tron, este fiica cea mare a Prințului Andrew. În vârstă de 28 de ani, prințesa s-a căsătorit vineri cu Jake Brooksbank, un om de afaceri de 32 de ani, implicat în domeniul băuturilor alcoolice. Cei doi s-au cunoscut în 2010 şi s-au logodit la începutul acestui an, scrie click.ro.

alte Articole interesante