Designerul Elie Saab și-a însurat fiul și a creat patru rochii de mireasă pentru nora sa

Nunta dintre Elie Saab Jr. și Christina Mourad poate concura pentru titlul de cea mai fastuoasă a anului. Pentru marele eveniment, designerul libanez a creat patru rochii diferite pentru nora sa, care a arătat ca o adevărată prințesă.

separator
1200 de oameni au asistat la nunta de poveste a fiului designerului Elie Saab. Pentru petrecerea de dinainte de ceremonie Christina Mourad a avut un outfit de inspirație tradițională libaneză, cu o pelerină cu broderii aurii, din colecția Elie Saab toamnă/iarnă 2019-2020. Christina a arătat spectaculos într-o rochie ivoire, cu o trenă uriașă de 4.5 metri și decorată cu 500.000 de paiete, scrie perfecte.ro.

Seara, aceasta s-a schimbat într-o creație a lui Elie Saab la fel de spectaculoasă, inspirată de colecția toamnă/iarnă 2019/2020. Cu o trenă de 3.5 metri și cu 150.000 de cristale Swarovski, ținuta i-a uluit pe cei 1200 de invitați. In total, peste un milion de paiete au fost folosite pentru rochiile miresei.Cum nunta a ținut trei zile și trei nopți, mireasa a avut un outfit de party si pentru ultima petrecere. Ținuta bleu i-a pus miresei corpul sexy în valoare.      Pregătirile pentru nuntă au durat aproape un an întreg.

Cazul copilului de 11 ani care a murit de rabie. Au sosit rezultatele analizelor din Franța
Articolul anterior
Studiu: țigările electronice NU sunt mai puțin dăunătoare decât țigările obișnuite
Articolul următor
Alte articole interesante