„Eau Thermale URIAGE – o sursă unică de îngrijire a pielii”

uriageLaboratoires dermatologiques d’Uriage – 98,

Avenue de la republique 92400 Courbevoie, France
www.labo-uriage.com

 

Apa TermalaURIAGE. Apă Termală, 300ml, 150 ml, 50ml

Apa Termală Uriage este o apă naturală isotonică cu un conţinut înalt de microelemente şi oligoelemente. Ea hidratează optimal pielea, o tonifică, calmeză iritaţiile şi diminuiază roşeaţa difuză în caz de alergii, după ras, depilări, pilinguri. Este recomandată pentru nou-născuţi, copii, adulţi. Mod de utilizare: pulverizaţi şi lăsaţi pe piele.

 

GYN PHYURIAGE. GYN-PHY – gel intim cu pH fiziologic, 200 ml

Gel pentru igiena cotidiană a zonelor intime. Recomandat pentru femei, adolescente, fetiţe mici de la 4 ani.  Asigură senzaţie de prospeţime intensă şi confort durabil. Potrivit şi pentru persoane foarte  sensibile. GYN-PHY are pH fiziologic, astfel respectă echilibrul microflorei locale.

 

DEODORANTURIAGE. Deodorant Tri-Actif, 30 ml

Deodorant cu efect triplu: reglează transpiraţia, luptă contra mirosului neplăcut, calmează pielea sensibilă din regiunea axilară. Eficacitate 24 ore. Este potrivit pentru pielea sensibilă. Fără alcool. Textură discret parfumată cu note fresh.

 

AQUAPRECIS OCHIURIAGE. AquaPrecis gel p-u zona contur ochi, 15 ml

Gel hidratant cu acid hialuronic. Hidratează intensiv pielea, netezeşte liniile fine, înlătură rapid semnele de oboseală – edemele, pungile, cearcănele. Are efect detoxifiant, asigură protecţia pielii de agresiunile cotidiene. Special conceput pentru îngrijirea zonei în jurul ochilor.

 

AQUAPRECIS CREMURIAGE. AquaPRECIS cremă-confort pentru ten uscat, 40 ml

Hidratează intensiv, emoliază şi detoxifiază pielea. Hidratarea este dinamică şi de lungă durată (24h). Detoxifierea este asigurată de un bio-film protector care protejează pielea de poluanţii mediului înconjurător, acţionează ca un veritabil scut anti-poluare. În rezultat tenul recapătă vitalitate, devine proaspăt şi luminos.

 

uURIAGE. Bariesun – Spray SPF 50+, 200 ml

Spray pentru faţă şi corp ce asigură fotoprotecţie foate înaltă, hidratează şi protejează pelea contra radicalilor liberi. BARIESUN este prima gamă cu minimum filtre, dar maximum fotoprotecţie și cu un nivel înalt de securitate.

 

BARIESUN REPARATORURIAGE. Bariesun – balsam reparator după soare, 150 ml

Balsam reparator după soare pentru faţă şi corp ce prelungeşte bronzul. Apă termală Uriage potenţează acţiunea hidratantă şi calmantă.

 

HYSEAC (1)URIAGE. Hyséac fluide solaire SPF 30, 50 ml

Emulsie cu protecţie solară înaltă pentru îngrijirea zilnică a tenului mixt spre gras. Are textură fluidă, non grasă, invizibilă după aplicare.

 

HYSEAC_MASKAURIAGE. Hyseac masque gommante, 100 ml

Mască – scrub pentru ten mixt/gras. Pielea devine mată, fără luciu. Exfoliază celulele moarte de la suprafaţa pielii, înlătură punctele negre, nivelează relieful pielii. Curăţarea specifică, activă a tenului mixt spre gras. Poate fi utilizat în 2 modalităţi diferite – mască sau scrub.

 

ISOFILLURIAGE. Isofill focus rides pentru zona contur ochi, 15 ml

Isofill cremă pentru zona conturului ochilor. Este un tratament antirid multi-activ pentru tenul matur 35 – 50 ani. Reactivează mecanismele fiziologice de luptă împotriva ridurilor. Nivelează atît ridurile superficiale, cît şi cele profunde.

 

 

Găsiţi produsele în reţeaua de farmacii  „Orient”, „Farmacia Familiei”, „Hippocrates”. Importator oficial în Republica Moldova: Î.M. „Vinamex” S.R.L. Tel. 069233844.

uriageLaboratoires dermatologiques d’Uriage – 98,
Avenue de la republique 92400 Courbevoie, France
www.labo-uriage.com

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

4 modele de rochii trendy pentru vară!
Articolul anterior
Ştefan Petrache: „AM UN VIS”…
Articolul următor