Eleganță și feminitate: Colecția de pălării a creatoarei Iuliana Chiroșca a făcut senzație la București!

Un mare eveniment de modă s-a desfășurat recent la București! Colecția de pălării a creatoarei autohtone Chiroșca Iuliana a fost apreciată în cadrul evenimentului Romanian Fashion Philosophy București, colecția sa JA/SS -2019 “Fluturi in Stomac”.

separator

Momentul a marcat cu siguranță evenimentul de modă, având în vedere că nu a fost despre vestimentație, ci despre eleganța feminină exprimată în acoperământe de cap.

,,Ca de-altfel fiecare colecție care apare semnată de mine, aceasta din urmă a venit să întărească conceptual, prin repetiție, imaginea de femeie elegantă, senzuală, echilibrată. Este vorba despre femeia încrezută, dar departe de noțiunea de “feminism fanatic”. Aceasta colecție traduce, de fapt, mesajul meu despre femeia pe care aș prefera să o văd pe viu, una care știe să schimbe o roată perforată, dar nu o va face pentru ca asta ține de îndemânarea și obligațiile unui bărbat”, ne declară designerul Iuliana Chiroșca.

,,Femeia înțeleaptă care nu va pretinde la drepturile și libertățile lui, ea nu-i va lua puterea și nu-și va atribui titluri strict masculine, pentru că știe să facă o delimitare de gen. Ea este ființa puternică, moral și nu fizic, cea care îl va susține și îl va potența sa aducă “mamutul în peșteră” fără frica. Ea nu-l va inhiba și nu-i va tăia aripile pentru că înțelege că fiecare se supune benevol nu forțat”.

,,E un fel de filosofie în pălăriile astea, un echilibru care de altfel se citește și din limbajul vestimentar în care am decis să scot această colecție pe podium. Acolo veți găsi ținute care abundă de sexualitate dar nu intoxică, din motiv că sunt corect ,,servite”, acestea fiind semnate de Privilege Tuxedo și Cristina Cujba. Fustele transparente care lasă frumos coapsele la vedere au răsunat destul de provocator și au ridicat testosteronul masculin, dar l-au ținut la limita normalului prin partea superioară foarte formală care a constat din sacouri. Acestea au insistat să descopere cât mai puțin din suprafața corpului”.

,,A fost o prestație foare echilibrată, iar emoțiile și grijile de dinainte de eveniment s-au spulberat îndată ce a plouat cu aplauze și aprecieri”, ne mai dezvăluie Iuliana Chiroșca.

Creatoarea de pălării este mândră de succesul obținut, fiind convinsă că nu există limite dacă sunt dorințe și obiective.

Peste 50 de tone de produse alimentare au fost donate într-o singură zi, în cadrul campaniei „Masa Bucuriei”
Articolul anterior
Doi soți au plantat peste 4 milioane de copaci, timp de 20 de ani, și au făcut ca toate animalele să se întoarcă în pădure
Articolul următor
Alte articole interesante