Feerie, modă și grandoare la cea de-a III-a ediția Privé Fashion Events

Un show maiestuos marca Privé Fashion Events a avut loc cu succes. Cei prezenți la eveniment au admirat colecțiile pentru sezonul toamnă/iarnă 2018 – 2019, a unor dintre cei mai talentați designeri de acasă. Și de această dată, organizatoarele au reușit să aducă în lumina reflectoarelor eleganța, senzualitatea și desigur moda.

separator
„Suntem extrem de mulțumite că am reușit să îi aducem pe același podium pe cei mai buni designeri vestimentari cu cele mai fabuloase colecții. Pregătirile pentru eveniment au durat în jur de 4 luni. 4 luni în care s-a muncit enorm, iar rezultatul a fost de măsura așteptărilor. Le mulțumim celor implicați în pregătiri și în special familiilor noastre pentru sprijinul care ni l-au acordat necondiționat. Acest “Privé” a fost mai mult decât o prezentare de modă, iar ceea ce va urma pentru sezonul de primăvara știe doar colega mea Viorela și decoratoarea noastră minunată, Mariana de la MDecor. Stay tuned…”, a menționat organizatoarea Marina Cimbir.

Evenimetul petrecut, departe de gălăgia orașului într-o locație neordinară ca Tesalia, a integrat moda, cu muzică de calitate din partea orchestre naționale de tineret – Youth Orchestra, cu scene teatrale exclusive jucate de cei mai talentați actori de la Geneza Art.

„Până acum nu ne vine să credem! Ediția a III-a ⚜️Privé Fashion Events a depășit chiar și așteptările noastre! Încă nu pot să cred ca noi am făcut asta! Mariana Voinotinschi, decoratorrl acelei seri a uimit, iar pe unii oameni chiar i-a șocat, este incredibilă! Am avut cele mai elegante colecții ale celor mai în vogă designeri de la noi. Iar ținuta fină și extrem de feminină pe care am purtat-o este semnată de unul din ei… Lilia Bezer vă mulțumesc din suflet pentru această creație inedită. Ne mândrim cu modele atât de frumoase și profesioniste, adevărate dive care au strălucit pe cel mai sofisticat podium Privé…. Tot ceea ce înseamnă Privé deja de mult timp se asociază cu eleganța, notorietatea și nonconformismul. Am demonstrat încă o dată, că și în Moldova poate avea loc evenimente de modă comparabile cu cele internaționale. Foarte puțini oameni cunosc câtă muncă este în spatele proiectului și cât timp sa lucrat la fiecare detaliu, dar vă asigur eu și Marina Cimbir deja putem sa scriem și o carte!”, a adăugat organizatoarea Viorela Dimici.

 

#usideschise Radmila Popovici: discriminare în domeniu, relația cu tata și drumul către a scrie

O discuție despre tinerețe fără bătrânețe cu o poetă autentică din Moldova. Radmila Popovici ne împărtășește secretele ei de a fi creativă și cel mai important, ne învață cum să ne împrietenim cu scrisul. Ne-am obișnuit să vânăm perfecțiunea și să ignorăm umanul. Trăim viața la repezeală fără a ne opri la prezent. Nu discutăm despre subiectele tabu, cum ar fi rolul adevărat al femeii în societate, și lăsăm feminismul să preia locul feminității. Astăzi la #usideschise, cu Aura, lăsăm viața să curgă natural la Complexul Turistic Costești.

Carolina Herrera, declarații neașteptate despre femeile de peste 30 ani. Ce articol vestimentar ar trebui evitat?

Creatoarea de modă Carolina Herrera a stârnit o dezbatere aprinsă în industria modei cu afirmația sa arogantă potrivit căreia purtarea blugilor după vârsta de 30 de ani și păstrarea părului lung după 40 de ani este considerată “lipsită de clasă”.

Carolina Herrera, declarații neașteptate despre femeile de peste 30 ani. Ce articol vestimentar ar trebui evitat?

Cunoscută pentru modelele sale elegante și pentru gustul său rafinat, remarca lui Herrera a aprins o discuție aprinsă despre hainele adecvate vârstei și stilul personal. Ea emană o eleganță inconfundabilă și o grație fără efort, care a devenit sinonimă cu brandul ei de modă de peste trei decenii.

Parcursul ei remarcabil către vârful industriei extrem de competitive a modei a început odată cu lansarea brandului său la New York. În prezent, Carolina are o colecție de modă distinsă, o linie de mireasă, parfumuri rafinate și accesorii. Cu o mulțime de magazine în întreaga lume, afacerea ei generează venituri de miliarde de dolari.

Carolina este sigură că nimic nu îmbătrânește mai mult o femeie decât să se prefacă tânără. Ea subliniază importanța cultivării stilului personal după ce se ajunge la o anumită vârstă.

„Nu cred în tendințe, pentru că tendințele te fac să pari că porți o uniformă. Apare un anumit articol vestimentar și dintr-o dată toată lumea arată la fel. Nu purtați niciodată fuste mini. O fustă mini este pentru fetele tinere. În ceea ce privește bikinii, i-am lăsat în urmă când aveam între 40 și 50 de ani”, a declarat Carolina Herrera, scrie Avantaje, conform Bright Side.

De asemenea, ea consideră că purtarea blugilor după 30 de ani „nu arată bine”, ceea ce a provocat o reacție destul de dură din partea colegelor sale.

Carolina crede că femeile de peste 40 de ani ar trebui să aibă părul scurt, altfel par „fără clasă”.

„O femeie trebuie să îmbătrânească cu grație și să nu încerce să aibă o vârstă pe care nu o are, altfel va arăta ridicol. Văd multe femei pe stradă și, din spate, arată foarte bine cu părul lor lung și cu fustele lor scurte. Dar când se întorc – aargh, sunt bătrâne!”, a mai explicat ea, potrivit sursei citată anterior.

Stăpânirea stilului personal nu este atât de greu pe cât pare. Deși moda are o mulțime de reguli, nu trebuie neapărat să le urmăm. Cel mai important lucru este să ne simțim confortabil în corpul nostru și să iubim ceea ce vedem în oglindă.

#mamasita: Lilia Dediu – “Am mers la maternitate crezând că o să-mi țin puiul în brațe, dar…!”

Lilia Dediu, femeia care a reușit să-și regăsescă echilibrul după pierderea unui copil. Nu a fost un drum ușor, a avut nevoie de mult timp, susținere și grijă din partea oamenilor dragi pentru a nu se izola cu totul. O mamă pentru care familia este totul, îi pune mereu pe prim plan și se străduie să fie prezentă mereu când este nevoie de ea.

Azi la #mamasita cu Olesea Svecla avem o femeie fenomenală!

Prima imagine cu fiica Elenei Udrea
Articolul anterior
Moldoveanca Eva Timuș a cucerit juriul de la Vocea României. Video!
Articolul următor