Feerie, modă și grandoare la cea de-a III-a ediția Privé Fashion Events

Un show maiestuos marca Privé Fashion Events a avut loc cu succes. Cei prezenți la eveniment au admirat colecțiile pentru sezonul toamnă/iarnă 2018 – 2019, a unor dintre cei mai talentați designeri de acasă. Și de această dată, organizatoarele au reușit să aducă în lumina reflectoarelor eleganța, senzualitatea și desigur moda.

separator
„Suntem extrem de mulțumite că am reușit să îi aducem pe același podium pe cei mai buni designeri vestimentari cu cele mai fabuloase colecții. Pregătirile pentru eveniment au durat în jur de 4 luni. 4 luni în care s-a muncit enorm, iar rezultatul a fost de măsura așteptărilor. Le mulțumim celor implicați în pregătiri și în special familiilor noastre pentru sprijinul care ni l-au acordat necondiționat. Acest “Privé” a fost mai mult decât o prezentare de modă, iar ceea ce va urma pentru sezonul de primăvara știe doar colega mea Viorela și decoratoarea noastră minunată, Mariana de la MDecor. Stay tuned…”, a menționat organizatoarea Marina Cimbir.

Evenimetul petrecut, departe de gălăgia orașului într-o locație neordinară ca Tesalia, a integrat moda, cu muzică de calitate din partea orchestre naționale de tineret – Youth Orchestra, cu scene teatrale exclusive jucate de cei mai talentați actori de la Geneza Art.

„Până acum nu ne vine să credem! Ediția a III-a ⚜️Privé Fashion Events a depășit chiar și așteptările noastre! Încă nu pot să cred ca noi am făcut asta! Mariana Voinotinschi, decoratorrl acelei seri a uimit, iar pe unii oameni chiar i-a șocat, este incredibilă! Am avut cele mai elegante colecții ale celor mai în vogă designeri de la noi. Iar ținuta fină și extrem de feminină pe care am purtat-o este semnată de unul din ei… Lilia Bezer vă mulțumesc din suflet pentru această creație inedită. Ne mândrim cu modele atât de frumoase și profesioniste, adevărate dive care au strălucit pe cel mai sofisticat podium Privé…. Tot ceea ce înseamnă Privé deja de mult timp se asociază cu eleganța, notorietatea și nonconformismul. Am demonstrat încă o dată, că și în Moldova poate avea loc evenimente de modă comparabile cu cele internaționale. Foarte puțini oameni cunosc câtă muncă este în spatele proiectului și cât timp sa lucrat la fiecare detaliu, dar vă asigur eu și Marina Cimbir deja putem sa scriem și o carte!”, a adăugat organizatoarea Viorela Dimici.

 

Prima imagine cu fiica Elenei Udrea
Articolul anterior
Moldoveanca Eva Timuș a cucerit juriul de la Vocea României. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante