Mobila INDO – un concept integrat cu accente armonioase

Salonul de Mobilă INDO aduce în exclusivitate un brand clasic cu accente glamour, care prin diferite cromatici și design elegant reușește să redea adevărate opere de artă. 

separator

Mobilierul INDO se distinge prin unitățile sale realizate din lemn masiv, fiind decorat manual, cu interpretări actuale reflectând contrastul dintre diverse influente. Interpretări actuale după modele consacrate de mobilier și restul corpurilor se remarcă prin finisaje deosebite și prin formele lor elegante, pline de grație. Deși este inspirat din perioade de glorie, decorul nu este deloc unul încărcat și aceasta datorită designului simplu, cu linii unduioase, al mobilierului, dar și datorită cromaticii.

Dincolo de design, structura versatilă a mobilierului exprimă ideea dominantă de confort, iar lemnul prețios amintește de clasicul ce reproduce o atmosferă caldă, dar în același timp ispititoare pentru o locuință ideală. Un interior spectaculos care uimește prin design artistic. Atenția la detalii și ideile de optimizare a spațiului sunt regăsite în fiecare piesă.

Mobila INDO redă un concept integrat cu accente de glamour și forme armonioase, iar salonul – un spațiu atipic cu un ambient rafinat.

indoSalon de mobilă „Indo”

str. A. Bernardazzi, 75
Tel.: +373 (22) 99 49 69; +373 79 909 606
е-mail: indo@indo.md
www.indo.md

Când vedetele și-au pierdut virginitatea!
Articolul anterior
Nadia Comaneci, a primit o supriză de neuitat!
Articolul următor
Alte articole interesante