Cele mai frumoase și sofisticate voaluri de mireasă pentru 2017

Știm că ai de făcut multe alegeri legate de ținuta ta de mireasă. Una dintre cele mai dificile e alegerea voalului de mireasă. Iată sugestiile designerilor pentru 2017 care, cu siguranță, te vor impresiona.

separator

flori

Voalul cu bordură cu motive florale

Voalurile cu borduri pline cu flori, care marginesc o textură aproape la fel de uşoară şi invizibilă precum aerul sunt în trend şi în 2017. Sunt alegerea potrivită dacă ai o rochie tip prinţesă, plină, în partea de jos. Nu o încărca prea tare cu un voal „bătut”, ci alege unul diafan. Pentru un astfel de voal cea mai indicată coafură este cocul. Stilistii te sfătuiesc să prinzi accesoriul delicat sub coc sau deasupra lui.

flori12

Voalul translucid
O alegere deosebită va fi şi voalul translucid care pluteşte peste părul tău, încât nici să nu-l simţi. Acest voal aerat se potriveste unei rochii tip sirenă, din dantelă. Cocul simplu, banana, este alegerea perfectă pentru a desăvârşi ţinuta de mireasă.

translucenta

Voalul plasă deasupra ochilor
Voalul de tip plasă desupra ochilor este potrivit pentru miresele îndrăzneţe. Părul puţin coafat în bucle este modul perfect în care să porţi acest accesoriu minunat.

plasa voal plasa

Voalul de tip pălărie

Un voal de mireasă aparte este cel de tip pălărie. E potrivit mireselor romantice, îl puteţi asorta la o rochie cu umerii goi, iar un coc împletit va fi coafura cea mai indicată.

voal palarie

Voalul din flori
Voalul din flori este potrivit pentru miresele cu tenul mai inchis, care au rochii cu influenţe spaniole. Acest voal poate fi pus în evidenţă cu o pereche de cercei fini, lungi.

flori11

Voalul-trenă

Dacă eşti mireasă în 2017, designerii vor să fii spectaculoasă. De aceea, voalul-trenă e alegerea ideală dacă vrei să fii impunătoare ca o regină.

flori1

Foto: pinterest.com

alte Articole interesante