Vezi ce aspecte au în comun cele mai reușite nunți

Majoritatea nunților se aseamănă prin faptul că toate urmează un tipar prestabilit de tradiție. Din acest motiv, cei care asistă la nunți sunt, de fapt, sunt fericiți abia la terminarea lor, când își iau rămas bun de la miri și spun că „ Totul a fost superb”.

separator

Nu numai repectarea tradițiilor dau suflet evenimentului, dar și unele aspecte nemateriale. Care sunt acestea vezi mai jos:● Sunt personale – prezintă relația dintre miri prin muzica, atmosfera sau micile detalii.

● Includ pe toată lumea – chiar dacă nu cunosc pe toți cei prezenți, mirii știu să zâmbească și să spună o vorbă bună fiecărui invitat.

● Sunt interactive – dacă pe lângă muzică și dans mai implici niște jocuri, poți fi sigură că nunta ta vă rămâne mereu în amintirea invitaților.

● Sunt grațioase – de multe ori oamenii percep nunțile ca ceva costisitor, iar dacă pe lângă bani și timp ai petrecut aiurea, dezamăgirea devine și mai mare. Cum faci o nuntă să merite? O faci să placă văzului și auzului. Cu alte cuvinte, eleganța și intimitatea ar trebui redate atât prin decor, cât și prin felul de a fi al mirilor și al nașilor.

● Nuntașii se simt confortabil – nimeni vrea să mănânce aproape de farfuria celuilalt, pentru că 12 oameni au fost înghesuiți la o masă de patru. De asta reține: confortul contează!

● Lumea se aude și se vede –  nu este nevoie ca boxele să urle frenetic și nici ca lumea să-și caute mâncarea din farfurie cu lumina de la telefonul mobil din cauza semiobscurității din sală. Nuntașii trebuie să se audă și să se vadă între ei. 

Sursa

Nuntă mare în fotbal. Cristiano Ronaldo se însoară!
Articolul anterior
Vine iarna adevărată! Avertismentul meteorologilor
Articolul următor
Alte articole interesante