Rochii la modă în această vară! Nu trebuie să-ți lipsească din garderobă

Fiecare doamnă sau domnișoară își dorește să aibă în permanență o garderobă în tendințe, de aceea designerii de modă au dezvăluit care sunt rochiile de zi la modă în această vară. Mai jos, ți-am pregătit cele mai cool modele de rochii. Inspirăte și tu!

separator

Rochiile cămașă – sunt în tendințe în acest an și pot fi purtate într-o mulțime de combinații. Ele sunt alegerea perfectă atât pentru un eveniment special, cât și pentru o ținută casual sau o escapadă la mare. Astfel, le vom regăsi pentru tot în această primăvară, dar și în sezonul estival, atunci când vor putea fi asortate perfect cu costumul de baie.

Rochiile blazer – trebuie să ai o astfel de rochie. Inspirată din garderoba masculină, rochia sacou scoate în evidență trăsăturile doamnelor și domnișoarelor și pune foarte mult accentul pe senzualitate. În funcție de modul în care sunt alese accesoriile, rochia blazer poate fi baza unei ținute casual, dar poate fi purtată și seara.

Rochiile care lasă umerii la vedere – vara această va fi dominată de rochiile care lasă umerii la vedere, potrivit xmodax.com. Din materiale vaporoase, acestea vor fi foarte ușor de purtat în zilele caniculare și asta pentru că vor lăsa pielea să respire.

Rochiile colorate, din materiale diafane  – culorile puternice se vor remarca peste tot în 2018, inclusiv în modă. Se vor purta rochiile foarte colorate, mai ales în timpul verii.

Rochiile parte peste parte – este declarată piesa sezonului! În plus, cine poate rezista tentației de a avea în garderobă o rochie parte peste parte din țeseătură fină, ultra-sexy și feminina? 

Fii stilată și bucură-te de lucrurile mărunte din viață, în fiecare zi!

Sursa

Ce floare te reprezintă în funcție de luna în care te-ai născut
Articolul anterior
Andreea Cuciuc calcă pe urmele tatălui său! A lansat primul videoclip din cariera solo
Articolul următor
Alte articole interesante