Cadouri pentru soacre de 8 martie!

Le-am cumpărat cadouri mamelor, bunicilor și surorilor. Dar cum rămâne cu soacra? Cu siguranță,acest gând îți dă și ție mari bătăi de cap. Nu vrei să o dezamăgești de 8 martie. Așa că, îți propun 6 cadouri de care ar fi satisfăcută și cea mai pretențioasă soacră.

separator

iStock_000052049834_Large-e1461591024157

Bijuterii

Cele mai bune prietene ale femeilor sunt bijuteriile, iar soacra, cu siguranță, nu este o excepție. O pereche de cercei sau un lănțișor din aur vor aduce satisfacție pe fața mamei-soacre.

Geantă

Fiecare femeie, indiferent de vârstă sau de statut, are mereu nevoie de genți sau alte accesorii stilate. Cât de multe nu ar avea, o geantă sau o eșarfă nouă sunt mereu binevenite.

O carte de rețete

Dacă îi place la nebunie să stea ore întregi la bucătărie doar pentru a-i prepara feciorașului bucatele preferate, atunci o carte de bucate ar fi cadoul perfect pentru ea. Pentru a nu se simți jignită că nu știe să gătească, spune-i că arzi de nerăbdare să gătiți împreună pentru bărbații voștri.

Vaucher la un salon spa sau de masaj

Este cadoul ideal pentru soacrele care muncesc non-stop și nu au timp de relaxare. Arată-i cât de importantă este sănătatea ei pentru tine, cumpărându-i un vaucher cu 10 ședințe la masaj sau cu proceduri pentru față și corp.

Un abonament de sport

Dacă este plinuță, complexată, spune că vrea să slăbească, dar amână antrenamentele la sală, cumpără-i un abonament pentru o lună. Acest cadou va fi un start pentru o viață sănătoasă.

O invitație la teatru sau la un concert

Doar dacă îi place să meargă la spectacole sau la alte evenimente culturale. În caz contrar, se va plictisi și îți va aduce aminte toată viața cât de neinteresantă a fost experiența.

Cu drag de mama: Lili Lozan, prezentatoare TV
Articolul anterior
Chiftele de fasole. Rețeta care te face să uiți de carne
Articolul următor
Alte articole interesante