Cum să-ți amenajezi casa dacă stai în chirie!

Dacă nu ai casa ta proprie, nu ai nici undă liberă atunci când vrei s-o decorezi. Stăpânul nu-ți permite să bați cuie în perete, să scoți tapetele sau să-i înlocuiești mobila din locuință. Iată câteva trucuri la care poți apela dacă, totuși, îți dorești o schimbare!

separator
camera-redecorata-acasa-680x420

Perne decorative și covor nou

Răsfață-te în culorile dorite punând accentul pe ele chiar pe… canapeaua din living. Pernele decorative sunt cele mai la îndemână să faci acest lucru. Cumpără câteva în culorile pe care le iubești, și alte câteva cu imprimeuri fie alb-negru, fie în culori care să derive din tonurile celorlalte. Investește și într-un covor: dacă ai canapea uni, cel mai bine ar fi ca ceea ce pui pe jos să aibă imprimeu, dacă nu, invers.

jgyty

Pereții

În cazul în care proprietarii îți interzic să bați cuie în pereți, cel mai eficient truc pentru a da o față nouă camerei este să pui fototapet sau stickere cu mesaje sau peisaje vesele. În completarea lor poți veni cu imagini imprimate pe care să le lipești cu un scotch jucăuș (verde, roșu) sau chiar negru (în funcție de tonurile predominante).

ytytfy

În baie

Poți da o față nouă dulăpiorului pentru cosmetice punând tapet cu imprimeu pe ușițele lui, așa cum este în imaginea de mai jos, sau, dacă este deschis, poți lipi fototapetul pe placajul din spatele etajerelor.

Fototapetul se poate dezlipi foarte ușor, atunci când va veni vremea să-ți faci bagajele și să pleci mai departe.

hftyt

Citește  mai multe sfaturi pe unica.ro.

Moldova va evolua alături de Rusia la Eurovision 2016!
Articolul anterior
Fosta soție a lui Vladimir Putin s-a măritat! Cine e alesul?
Articolul următor
Alte articole interesante