Cum se poartă corect ciorapii. Sfaturi utile de la compania Iuvas!

Un bărbat îngrijit trebuie să aibă până și ciorapii perfect asortați cu restul ținutei. Cu toate că stiliștii oferă zeci de sfaturi la acest capitol, sexul puternim oricum, de cele mai multe ori, o dă în bară.

separator

1

Descoperă cum, în ce circumstanţe şi în ce combinaţii se poartă cel mai popular accesoriu printre bărbaţi — ciorapii.

1. Culoarea ciorapilor trebuie să coincidă cu cea a costumului, însă să aibă o nuanţă ceva mai deschisă decât culoarea pantofilor. Încercaţi să găsiţi ciorapi într-un ton cu pantalonii (dacă aceştia nu sunt negri, desigur). Dacă vă reuşeşte, alegeţi ciorapi într-un ton mai deschis sau mai închis decât pantalonii.

În stilul business, ciorapii albi sunt absolut excluşi. Culorile aprinse, intense sunt potrivite pentru odihnă şi sport. De asemenea, evitaţi să purtaţi ciorapii cu aplicaţii, personaje din filme de animaţie, sau pe cei inscripţionaţi dacă doriţi să lăsaţi o impresie bună despre dumneavoastră. Este admis desenul discret: modelul britanic în pătrăţele, logourile sau punctişoarele.

2. Ciorapii trebuie să fie lungi. Pielea nu trebuie să se vadă chiar dacă staţi picior peste picior. Aspectul picioarelor goale distrage atenţie, lăsând loc pentru imaginaţie, fapt care nu este în avantajul nimănui.

3. Citiţi cu atenţie eticheta. Optaţi pentru ciorapi din bumbac subţire, de calitate superioară. Este admis ca ţesătura să conţină şi lycra, însă acest material să nu depăşească 2%. Lycra conferă durabilitate ciorapilor, făcându-i mai elastici. Ciorapii de mătase se poartă doar cu fracul. De asemenea sunt confortabile combinaţiile de lână şi bumbac, mătase şi bumbac. Astfel pielea va respira (materialele sintetice nu trebuie să depăşească 5% din compoziţia ciorapilor).

Elasticul nu trebuie să strângă prea tare piciorul. Ciorapii de calitate au aşa-zisul „press control”, adică elasticul ţine ciorapul pe picior fără a lăsa urme pe piele.

4. Ciorapii se spală zilnic. Pentru a evita problema lipsei ciorapilor curaţi, cumpăraţi şapte perechi de ciorapi, ca să aveţi câte o pereche pentru fiecare zi a săptămânii. În plus, veţi mări durata de viaţă a acestora.
Iată câteva combinaţii orientative de culori în ţinute, care vă vor ajuta să alegeţi corect ciorapii:

Costum gri — cămaşă albă, bleu, roză, de culoarea fildeşului – cravată de orice culoare – pantofi negri – ciorapi în ton cu cravata.

Costum gri-închis — cămaşă albă, roz-deschis – cravată în culori roşu şi negru – pantofi negri – ciorapi negri.

Costum albastru-închis — cămaşă albă, de culoarea fildeşului – cravată gri, roşie, bordo – pantofi negri, maro-închis – ciorapi bordo sau gri.

Costum albastru-închis — cămaşă albă – cravată în nuanţe de alb, roşu, bleu – pantofi negri – ciorapi de culoare albastru-închis sau bordo-închis.

Costum verde-închis — cămaşă de culoarea fildeşului – cravată în nuanţe de verde, roşu, maro – pantofi maro – ciorapi maro.

Costum de culoarea nisipului — cămaşă bleu – cravată albastră – pantofi maro-deschis – ciorapi bleu.

Costum maro-închis — cămaşă albă, bej, roz – cravată în nuanţe de verde şi maro sau roşu şi maro – pantofi maro – ciorapi maro-închis.

Costum negru — cămaşa albă – cravată gri – argintiu, roşu-negru – pantofi negri – ciorapi gri-fumurii, negri.

Totuşi, alegerea ciorapilor rămâne la discreţia fiecăruia. Aşadar, urmaţi-vă vocea interioară, dar nu uitaţi că orice piesă pe care o purtaţi transmite un mesaj despre dumneavoastră.

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

Chiar și cei mai experimentați șoferi pot învăța trucuri noi legate de autoturismul pe care îl conduc. Foarte puțini știu despre existența unui buton secret din mânerul portierei de la mașină. În ce situații trebuie folosit?

Butonul secret din mânerul portierei de la mașină. 90 la sută din șoferi habar nu au de el

La ce folosește butonul secret din mânerul portierei de la mașină

An de an, producătorii auto scot pe piață noi și noi modele de autoturisme. Cumpărătorii sunt atrași fie prin designul mașinilor, performanțele tehnice sau dotările speciale ce pot transforma orice deplasare într-un răsfăț. Ajunși acasă cu noua achiziție, puțini mai stau să studieze cu atenție manualul de utilizare al vehiculului, ceea ce înseamnă că riscă să nu îi descopere niciodată pe deplin toate funcțiile.

Poate unul dintre cele mai neglijate părți ale unei mașini sunt mânerele. Un videoclip publicat în mediul online face furori în rândul internauților, fiind apreciat de peste un milion de persoane. În imagini este dezvăluit un buton secret din mânerul portierei de la mașină. Cu toate că foarte mulți șoferi nu au habar de existența sa, este de mare folos într-un moment…delicat.

Știm foarte bine că pentru încuia și descuia mașina, ne referim aici la cele fabricate în ultimii ani, nu mai avem nevoie de cheie, ci de apăsarea unui singur buton de pe telecomandă. Dar ce faci în momentul în care telecomanda rămâne fără baterie și nu ai un înlocuitor? În videoclipul postat pe Instagram se dezvăluie că mânerul al portierei are un mic buton ascuns care, odată apăsat, va scoate carcasa de plastic care îl acoperă și sub care se găsește lăcașul în care se bagă cheia clasică.

sursa: www.playtech.ro

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23

Adidas și Gucci prezintă o nouă colecție vibrantă SS23. Aceasta include acum 11 noi modele de încălțăminte, scrie tabuhighlife.ro.

adidas și Gucci continuă succesul colaborării lor pline de viață, cu o selecție de articole complet noi pentru sezonul primăvară/vară 2023.

Bazându-se pe siluetele de îmbrăcăminte și încălțăminte cu monogramă ale duoului, noul sezon aduce noi variante de culoare pieselor mult iubite și oferă o explorare în noi țesături și texturi. 

În gama sa de îmbrăcăminte, SS23 prezintă fermoare din nailon de marcă, treninguri monograme complete, jachete din velur și tricouri grafice adidas x Gucci. Accesoriile completează oferta, alcătuite din pălării tip găleată cu logo, șepci de baseball și genți de călătorie supradimensionate.

Cu toate acestea, probabil cele mai captivante despre noul sezon sunt cele 11 noi stiluri de încălțăminte care includ revenirea râvnitului adidas x Gucci Gazelle. Adidașii mult iubiți sosesc în patru noi nuanțe de gri, negru, albastru și verde, complet cu monograma familiară a lui Gucci. 

În altă parte, încălțămintea din acest sezon include adidas ZX 8000, care vine în patru variante de culoare – dintre care unul aduce un omagiu iterației originale „Aqua” a pantofului. În cele din urmă, încălțămintea SS23 este completată cu trei perechi de pantofi cu talpă groasă, care vin în alb-negru, maro și o variantă translucidă.

Un designer moldovean și-a prezentat colecția de rochii la Săptămâna Modei de la Londra

Designerul moldovean Evghenii Hudorojcov, pe podium la Săptămâna Modei de la Londra! Creatorul de modă a strălucit cu noua sa colecție de rochii, iar publicul a apreciat ținutele cu ropote de aplauze.

„Zi de amintit, 18 februarie 2023”, a comentat Evghenii Hudorojcov, pe pagina sa de Instagram, unde a publicat un video de la eveniment.

Creațiile lui Evghenii Hudorojcov sunt apreciate atât de publicul din Republica Moldova, cât și de cel din afara țării.

sursa video: Instagram/eho.dress

Partenerii noștri
Author Iuvas
Adresa: str. Mesterul Manole 9, Chișinău
Tel.: (22) 47 80 29
Facebook: https://www.facebook.com/IUVAS/
Gustaţi din priviri cele mai spectaculoase torturi de nuntă pentru anul 2017
Articolul anterior
Aura: Primăvara îmi dă aripi…
Articolul următor