Simone Giger, într-o sesiune foto inedită!

Brand-ul de haine Nikita Rinadi a pus la cale un photo-shooting inedit, al cărei protagonistă este chiar Simone Giger, Directorul Biroului de Cooperare a Elveției în Republica Moldova. Pe lângă faptul că eroina proiectului a ales niște ținute de nota 10, ea nu a ezitat să-și scoată în evidență feminitatea, dar și caracterul puternic.

separator

Simone Giger apare în câteva ipostaze memorabile, unde accentul este pus pe feminitate, discreție și confort.

A optat pentru câteva ținute comode, coafându-și părul în bucle lejere și purtând un make-up discret. Pentru a se simți sigură pe sine, eroina a ales câteva outfituri care îi descriu atitudinea sa interioară, or ceea ce este în sufletul unei femei vine din siguranță exterioară.

Notele de feminitate au fost accentuate de rochiile vaporoase. Țesătura ușoară și croiala feminină i-au oferit protagonistei un sentiment de libertate totală și senzualitate discretă.
Pentru că este o persoană cu ieșiri publice, Simona Giger nu a putut trece cu vederea ținutele în stil clasic. Nuanțele neutre și croiala simplă, dar cu câteva elemente moderne, sunt pe placul tuturor iubitoarelor acestui stil nemuritor.

Această sesiune foto a fost o adevărată explozie de feminitate, modernism și simplitate. O combinație perfectă pentru femeile cu atitudine!

Partenerii noștri
Author Nikita Rinadi
Adresa: Centrul Comercial Atrium, et. 3, butic 3042 / Strada Albișoara, nr. 4
Tel.: +373 (79) 765 458
Facebook: https://www.facebook.com/NikitaRinadi/
Melania Trump a eclipsat într-o haină galbenă! Vezi cum și-a asortat ținuta
Articolul anterior
Căderea părului după naștere: cauze și soluții
Articolul următor
Alte articole interesante