Ai picioare groase? Poartă aceste ținute!

Nu știi ce să îmbraci pentru a ascunde sau a subția picioarele groase? Există câteva piese vestimentare care îți pot masca această imperfecțiune!

separator

Pantaloni drepţi

Poarta pantaloni ai căror croi este drept de sus până jos. O altă variantă sunt pantalonii largi pe toată lungimea piciorului, din materiale mai subţiri, care să mascheze gambele şi coapsele. Jeanşii skinny, strânşi pe picior de sus până jos scot în evidenţa bazinul şi coapsele groase, aşa că evita-i. La fel, trebuie să eviţi şi pantalonii pană.

Ai picioare groase? Poartă aceste ținute!

Rochii şi fuste vaporoase

Nu te avantajează fustele deasupra genunchiului, cele drepte sau conice. Cel mai bun model pentru tine este cel evazat, în formă de A, până la genunchi sau chiar peste. Materialele fluide ascund mai bine zonele pline, căci cad natural fără să se muleze. Rochiile lungi, până în pământ sunt mult mai potrivite pentru tine, mai ales modelele vaporoase şi ample de vară.

Ai picioare groase? Poartă aceste ținute!

Atrage atenţia în partea de sus

Păstrează imprimeurile şi culorile deschise sau intense numai pentru partea superioară a corpului. De asemenea, poţi atrage atenţia în această zona prin diverse trucuri cum ar fi: un decolteu în formă de V, o bluză cu volan, un imprimeu floral delicat. Partea de jos are nevoie numai de piese uni în culori închise, nicidecum de imprimeuri aglomerate şi mari.

Ai picioare groase? Poartă aceste ținute!

Cel mai penibil mire al anului. Socrii au rămas cu gura căscată
Articolul anterior
„Cum să se identifice femeia de rând cu imaginea idilică a Lorenei???”
Articolul următor
Alte articole interesante