Ce înseamnă când visezi pantofi?

Îți plac la nebunie pantofii și de fiecare dată vii de la shopping cu 2-3 perechi noi? Înseamnă că este normal să-i visezi și noaptea. În același timp, ei pot indica calea pe care ai ales-o în viață, în funcție de modelul lor.

separator

Iată numeroasele interpretări ale visului cu pantofi:

1. Cizmele masculine indică abilitatea de a depăși situațiile grele din viață, puterea interioară și pragmatismul. Când visezi cizme feminine, înseamnă că ești preocupată mereu de felul în care arăți.

2. Pantofii cu toc înalt simbolizează în vis o lipsă de siguranță în ceea ce privește situația ta. Probabil nu te simți tocmai confortabil în circumstanțele actuale. Pe baza aceleiași explicații, pantofii cu toc jos, stabili și confortabili înseamnă că abordezi orice situație cu pragmatism și că ai o atitudine fermă.

3. Pantofii sport simbolizează abilitatea ta de a acționa cu încredere și faptul că te simți bine în pielea ta. Totuși, dacă visezi că îi porți într-o situație formală, acesta poate fi un indiciu că ai o atitudine prea nonconformistă.

4. Pantofii prea mari pentru picioarele tale înseamnă că încerci să rezolvi o situație neavând resursele necesare la îndemână. Cei care nu te încap reprezintă încercarea ta de a trăi cu o atitudine greșită sau într-o relație care, de fapt, nu merge așa cum ar trebui.

5. Atunci când visezi că pierzi pantofi înseamnă că ești depășită de o situație și că ai o stare de incertitudine care te apasă tot mai tare.

6. Pantofii vechi și uzați pot simboliza o tendință spre a face aceleași alegeri întotdeauna și de a avea aceleași concepții învechite.

7. Sandalele reprezintă o lipsă de formalitate și un grad ridicat de confort, ceea ce înseamnă că ai o atitudine relaxată față de viață.

8. Visul în care pantofii apar ca atare și nu sunt purtați de cineva înseamnă că simți lipsa unei persoane care nu mai este în viața ta, dar poate indica și faptul că ai lăsat în urmă persoana cu care erai și ai adoptat o nouă mentalitate.

sursa

alte Articole interesante