Cum se îmbracă vedetele noastre în afara scenei!

1484931_487915211327398_1779779907_n

Eugen Reabenykyy,
fashion designer &
consultant de imagine

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpreții o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenykyy a încercat să dea note și recomandări  starleților care și-au umplut greșit garderoba.

Dara este interpreta cu stilul vestimentar în dezvoltare. Având forme generoase, ea  încearcă să nu distragă atenția prin volume și contraste. Nu este un lucru rău, dar combinațiile lasă de dorit. Designerul îi recomandă rochii cu silueta semiajustată și dreaptă și mai puține ținute cu texturi voluminoase și contraste de culoare. ( Nota 7)

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.daradara1

Gloria Gorceag  optează pentru ținute comode, însă culorile palide și hainele întinse sau deformate nu o avantajează. Designerul îi recomandă haine mai strâmte, în nuanțe tari și accesorii colorate. ( Nota 7 )

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.gloria gorceaggloria gorceag1gloriagorceag1
Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.

Vestimentația Cătălinei Rusu finalizează chipul ei de păpușă, dar piesele vestimentare din categoria “second hand” înrăutățesc situația. Chipul “total jeans” nu este cea mai bună variantă pentru interpretă. Cătălina trebuie să spună NU culorilor roz naiv și verde acid. ( Nota 7 )

katalina rusu4katalina rusu3Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.

Fiecare artist are preferințe vestimentare diferite, dar nu întotdeauna alese cu gust. Rochia colorată a Cezarei parcă ar fi împrumutată din costumația ” Cirque du Soleil „. Această rochie  face amuzantă prestația ei chiar și în televiziune. Cezarei îi recomand ținute  cu detalii asimetrice. ( Nota 7)

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.cezara1cezara4

Cristina Croitoru are o prestație stilistică la fel de veselă ca și caracterul. Aceasta optează pentru haine stil casual, comode și nonconformiste. Vedeta nu acordă atenție ținutelor stilate, ci optează pentru simplitate.( Nota 7)

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.croitoru2

În viața de zi cu zi, Dianna Rotaru combină greșit piesele vestimentare. Asortarea “total animal print” sau “total jeans” este un trend al anilor trecuți, ce nu ajută la menținerea posturii de cea mai sexi. Diana trebuie să opteze pentru linii mai moderne. ( Nota 8 )

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.diana rotaru3diana rotaru4

Asortarea mai multor stiluri nu este cea mai bună rețetă a “bucătăriei” fashion. Natalia Gordienco combină o rochie din țesături paietate cu o geacă de piele și cizme înalte, deformând proporțiile siluetei. Natalia trebuie să fie mai atentă la asortarea armonioasă a stilurilor într-o ținută. ( Nota 8 )

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.gordienko8Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.

Cătălin Josan combină unele texturi ce fac ținuta bărbătească neserioasă. Blugi în scenă și tot blugi zi de zi. Ținutele lui Cătălin ar putea fi salvate dacă le-ar accesoriza cu stil și dacă ar fi mai atent la mărimea hainelor. ( Nota 8 )

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.catalin josan2Catalin-Josan1

Cristy Rouge atrage o atenție nesemnificativă ținutelor de zi cu zi. Interpreta ar trebui să arunce din garderobă rochiile sau tricourile cu un umăr gol sau cu croială raglan. Însă sacourile și blugii demonstrează că Cristy Rouge urmărește tendințele. ( Nota 8)

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.cristy rouge1cristy rouge2

În ultimii ani, garderoba Karizmei s-a schimbat vizibil. Vedeta combină corect texturile și culorile, iar proporțiile desenelor de pe țesături alcătuiesc o compoziție armonioasă. Pentru a-și evidenția caracterul, îi sunt recomandate accesoriile supradimensionale.(Nota 9 )

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.karizma1karizma5

Natalia Barbu optează pentru diferite ținute stil casual. Aceasta combină armonios hainele și accesoriile și pune accent pe detalii, un lucru apreciat din punct de vedere stilistic. Este vizibil că interpreta urmărește ultimele tendințe ale modei.( Nota 9)

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.natalia barbu4natalia barbu5

Dan Balan abordează corect stilul casual, cu combinații coloristice normale pentru moda bărbătească. Artistul își accesorizează ținutele cu gust și cu moderație. ( Nota 9)

Acasă, pe stradă sau la evenimente, vedetele trebuie să fie mereu bine îmbrăcate. Totuși, când nu sunt în vizorul camerelor de luat vederi, interpretele o dau în bară la capitolul vestimentație. Designerul Eugen Reabenchi a încercat să dea note și recomandări starleților care și-au umplut greșit garderoba.dan balandan balan1

La ce articole vestimentare va trebui să renunțe Kate Middleton după primirea titlului de Prințesă de Wales

După decesul reginei Elisabeta a II-a și urcarea la tron a fiului acesteia, regele Charles al III-lea, Kate Middleton, numită anterior Ducesa de Cambridge, a primit titlul de Prințesă de Wales, schimbare care se va reflecta și în alegerile sale vestimentare.

We're obsessed with Kate Middleton's reworn orange coat | Kate middleton stil, Modestil, Kate middleton outfits

Potrivit Mirandei Holdei, expertă în regalitate și modă, garderoba lui Kate Middleton ar putea suferi schimbări odată cu noul titlu, pentru a se acomoda noii sale poziții. Acest lucru înseamnă că hainele purtate vor deveni mai formale, iar unele accesorii și printuri vor fi scoase din ecuație.

30 tinute purtate de Kate Middleton care sa va inspire in sezonul rece

Nu este un secret faptul că stilul lui Kate Middleton a suferit o schimbare pozitivă în ultimii, aceasta creând treptat o garderobă care încorporează atât piese unice, în special rochii de gală și bijuteriile care aparțin familiei regale, cât și haine simple, dar elegante, multe dintre ele și la preturi accesibile. De asemenea, aceasta a atras atenția și prin modul în care reciclează ținutele și le poartă în combinații noi la intervale diferite de timp.

Kate va trebuie să renunțe la stilul vestimentar și să urmeze anumite reguli | adevarul.ro

Ei bine, odată cu noul titlu, garderoba sa va face loc unor piese vestimentare mai formale, sobre, însă nu anoste. Potrivit expertului regal, materialele fluide, ușurele vor fi înlocuite de unele mai groase și monocolore, accesoriile de păr, precum bentițele, se vor tranforma în pălării impozante, iar imprimeurile precum cele cu buline nu vor mai fi atât de prezente.

În ciuda acestor schimbări, expertul regal susține că stilul lui Kate Middleton va continua să-i etaleze rafinamentul și silueta zveltă.

Will Prince William and Kate Middleton Move to Windsor Castle? | Glamour
Kate Middleton has 'down-to-earth mum moment' at trampoline park

sursa

Maia Sandu nu are un stilist. Cum își alege președinta ținutele

Președinta Maia Sandu este remarcată inclusiv pentru stilul său vestimentar delicat și elegant.

Președinta a participat marți seara la prezentarea de modă ”Unzip Moldovan Designers”. Maia Sandu a fost întrebată de către Traian Stoianov, reporter la realitatea.md, cine este stilistul care are grijă de aspectul său vestimentar.

Maia Sandu a declarat că nu are o persoană care se ocupă de asta și se îmbracă singură, fiind ajutată de cei mai apropiați oameni.

„Nu am o stilistă. Mă consult în familie cu oamenii apropiați mie, cu sora mea, cu verișoara mea”, a declarat Maia Sandu. Video: www.realitatea.md.

Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Stilul și eleganța lui Lady Di

Prințesa Diana, care a murit într-un accident mortal în urmă cu 25 de ani, pe 31 august 1997, rămâne un etalon de eleganță și stil în lumea modei.  

Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 1

Stilul vestimentar al prințesei Diana este încă preluat de o mulțime de femei, fiind în continuare un reper în lumea modei.

Este imposibil să ignori impactul continuu al Dianei, Prințesa de Wales, asupra lumii modei. Lady Di rămâne o inspirație pentru milioane de oameni pentru munca ei filantropică și stilul personal distinctive de a se îmbrăca.

Ținutele Dianei sunt atât de faimoase încât vin cu nume speciale și povești proprii. De fapt, sunt unele dintre cele mai discutate ținute din toate timpurile. „Rochia de răzbunare”, ”rochia Travolta”,”rochia de mirează de poveste” și multe altele sunt ținute care au lăsat o amprentă asupra istoriei modei și fiecare dintre ele iese în evidență cu ceva anume.

În perioada în care era soția prințului Charles, în anii 80, stilul său vestimentar era încorsetat de protocoalele regale care nu permiteau fustele scurte, picioarelor dezgolite și decolteul. Dar Lady Di a reușit, în ciuda acestora, să cultive un stil unic și memorabil.

Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 12
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 10
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 9
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 8
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 2
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 7
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 4
Cele mai cunoscute ținute ale Prințesei Diana. Inspirație în modă: Eleganța și stilul lui Lady Di | GALERIE FOTO - Imaginea 3

sursa

Gheorghe Urschi și-a împlinit dorința! Vezi cum s-a distrat la bazin
Articolul anterior
Constantin Habenski a jucat într-un spectacol împreună cu fiul său
Articolul următor