În două magazine din capitală au fost găsite haine contrafăcute

Oamenii legii au făcut percheziții la două magazine de haine din capitală. În urma procedurii, aceștia au confiscat haine, încălțăminte de brand, dar și accesorii în valoare de aproape 3 milioane de lei.

separator

Potrivit poliției, la data de 1 februarie, în urma perchezițiilor au fost ridicate îmbrăcăminte, încălțăminte precum și accesorii de mărci protejate în cantitate de 3000 unități, documente, înscrisuri de ciornă, hd-uri și carnete.

Conform estimărilor preventive, marfa depistată fără acte de proveniență valorează aproximativ 3 milioane de lei. Bunurile au fost ridicate pentru efectuarea expertizei în vederea stabilirii originalității şi prejudiciului cauzat, scrie protv.md.

Pe acest caz a fost inițiată câte o cauză penală. Conform legislației, persoanele culpabile de ”încălcarea dreptului asupra obiectelor de proprietate industrial, utilizarea fără consimțământul titularului a mărcii protejate”, riscă o pedeapsă cu amendă de 67 500 lei, cu confiscarea produselor pentru care lipsesc actele ce ar confirma proveniența acestora.

De ce Valentin Boghean nu sărbătorește Valentine’s Day
Articolul anterior
O poză emoționantă în care Daniela Culev își alăptează bebelușul!
Articolul următor
Alte articole interesante